Кому розповісти - не повірять. Звучить як анекдот, але насправді це правда. Путінські вояки "підігнали" карасям та щукам розкішний "подарунок" у вигляді танка, який намагалися переправити через річку за допомогою понтона. Оприлюднено відео завдяки координатору групи "інформаційне опір" Дмитру Тымчуку.

На зйомці видно, як солдати під час виконання елементу військової підготовки за форсування річки координують рух техніки, танк в'їжджає на понтонную переправу, а потім падає в річку, перевертаючи плавзасіб.

"Непабедимая і лигиндарная"— в кращих традиціях РФ. Що там мріяв передчасно дембельнувшийся Захарченко про Ла-Манш? Це треба бачити (обережно, в кінці — мат)", — пише Тимчук, помилками підкреслюючи всю комічність моменту.

Нагадаємо: подвійний страйк: ЗСУ розгромили бойовиків, епічний момент потрапив на відео.

В мережі набирає популярність відео, опубліковане користувачем Анатолієм Штирлицом на його сторінці в соціальній мережі. На ньому зображені події з Авдіївської промзони, де українські військові здійснили подвійне попадання з керованих ракетних комплексів по ворожих позиціях. У коментарі до ролика він написав: "Коментарі зайві, просто перегляньте. Вірте у воїнів! Все буде Україна і перемога за нами!"

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно між українськими військовими та путінськими голодранцями відбувся запеклий бій, який закінчився цілком передбачувано. Бойовики ніким не визнаної республіки спробували зайняти позиції ВСУ, однак тут же пошкодував про це, оскільки по них відкрили сильний вогонь. Як стало відомо, в результаті несподіваної атаки українських військовослужбовців, противник поніс великі втрати: "За даними розвідки двоє окупантів приєдналися до лав #200_бригады, ще п'ять зализують свої рани. Позиції та укриття горіли цілу добу".

Як повідомляв портал "Знай.uа": українські військові розкритикували дії чинного президента України Петра Порошенка. За їх словами, в армії насправді не відбулося змін на краще, а солдати більшу частину часу надані самі собі.