В Україні на кілька днів призупинять оформлення біометричних документів. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Державне підприємство "Документ" тимчасово припинить оформлення біометричних документів. Тимчасовий обмежувальний захід пов'язаний з технічними причинами.

Підприємство пообіцяло додатково повідомити на офіційному сайті про відновлення роботи.

Біометричні паспорти громадянам України не будуть оформляти і видавати з 27 квітня по 2 травня. У прес-службі "Документ" зазначили, що це стосується не тільки закордонних паспортів, але і ID-карта, а також видів на проживання.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ми приносимо свої вибачення за надані незручності, і просимо врахувати таку інформацію, коли ви плануєте оформити біометричний документ і отримати його для подорожей за кордон у названі дати", – сказано на офіційному сайті підприємства.

Біометричні документи дають українцям можливість подорожувати в країни Євросоюзу без візи.

Раніше повідомлялося, що українцям частіше стали відмовляти у в'їзді в країни Євросоюзу. Вони опинилися на першому місці в списку відмов. Про це повідомляють в Європейському агентстві з питань кордонів і берегової охорони.

За останній рік різко зросла кількість відмов на в'їзд у країни Євросоюзу українцям. Так, близько 60 тисяч людей не пустили в Європейський союз в 2018 році, що на 20 тисяч більше, ніж у 2017 році.

Нагадаємо, новий спосіб шахрайства захлеснув Україну, ваші кишені спорожніють в два рахунки.

Як повідомляв Знай. ua, мільйони українців залишаться без паспортів.

Знай. ua писав, що українці зможуть прописатися без згоди власників.

https://www.youtube.com/watch?v=gdmMgteJk-I&t=2s