Священик Української Православної Церкви і переможець телевізійного шоу "Голос країни-2017" записав потужне відеозвернення до українців. Таким чином він приєднався до флешмобу на підтримку УПЦ.

Протоієрей Олександр Клименко вирішив звернутися до православних жителів України в рамках флешмобу #НичогоНебійся, який запустили відомі українці на підтримку Української Православної Церкви. Відповідне відео з'явилося на відеохостингу YouTube.

"В Українській Православній Церкві я з 8 років. Майже третину століття я проживаю у свободі, любові і повній відсутності примусу. Давайте зробимо все від нас залежне, щоб такою територією вільного вибору стала вся наша країна. Територією, де кожен може вірити, вибирати і жити так, як він цього побажає. Нічого не бійся! Ти – православний!", - звернувся священик.

Виступ священика на "Голос країни":

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Києві, Львові, Запоріжжі та інших містах країни люди одягають речі блакитного або синього кольорів у підтримку дітей з аутизмом. Все частіше батьки чують фразу: "Ваша дитина не така". І часто надто пізно. У цьому одна з головних проблем в Україні – гостра нестача фахівців, які б в ранньому віці змогли визначити діагноз аутизм.

"В Україні, на жаль, ще не розвинена рання діагностика, як у США, наприклад, де це можливо виявити ще в колисці, - коментує для "Знай.uа" практичний медичний психолог, логопед Ольга Березовська. - В основному діагностують аутизм після трьох років - і в цьому пережитки минулого. Немає достатньої інформованості соціуму та підготовки лікарів: про те, як розпізнати вчасно і до кого звертатися".

Нагадаємо, зворушливий флешмоб охопив всю країну, допомогти може кожен.

Як повідомляв Знай. ua, російські вчительки роздяглися на підтримку колеги і понеслася.

Знай. ua писав, що Зеленський відповів Вакарчуку зухвалим флешмобом.