Статистику найбільш відвідуваних українцями доменів за березень 2019 року привела Інтернет Асоціація України. Вони провели власне дослідження.

Воно проводилося за замовленням ИаАУ компанією Factum Group Ukraine і при цьому задіяли 5 тисяч респондентів.

Інау провів вибірку даних за трьома напрямками. Перше – відвідування сайтів через мобільний, друге – через стаціонарний комп'ютер, третє – через мобільний + стаціонарний.

У рейтингу перше місце зайняла пошукова система Google. У березні 84% українців, які були опитані, як мінімум один раз скористалися цією пошуковою системою як через стаціонарний комп'ютер, так і через мобільний телефон.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Почесне друге місце посів відеохостинг YouTube. Так, за березень 2019 року скористалися 50% респондентів через стаціонарний комп'ютер.

На третьому місці опинився Facebook. У березні цією соціальною мережею хоча б раз користувалися 56% опитаних. Для щоденного перегляду українці в рівній мірі воліли як мобільні пристрої, так і стаціонарні комп'ютери.

Раніше повідомлялося, що сервіс YouTube все ніяк не може визначитися зі своєю контент-стратегією. Зовсім недавно повідомлялося про закриття підрозділу, який займався створенням оригінальних шоу і серіалів.

Судячи з усього, компанія так і не змогла конкурувати з Netflix, який захопив лідерство серед виробництва різних серіалів. А згідно з новими даними, в рамках сервісу створюється новий підрозділ, яке сфокусується на інтерактивних шоу і прямих трансляціях.

Його очолить Бен Реллес, який раніше працював над іншими проектами YouTube. Судячи з усього, компанія намагається зайняти ще нову нішу, яка може змінити суть серіалів в майбутньому.

Нагадаємо, рендери бюджетного Google Pixel 3a злили в мережу.

Як повідомляв Знай. ua, мільйони українців залишаться без біометричних паспортів.

Знай. ua писав, що мережі вибирають ім'я для карликової планети.