У неділю, 14 квітня, в Україні очікується похолодання. Практично по всій країні будуть дощі і прохолодна погода. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Похолодання та дощ
Похолодання та дощ

На півдні, сході та Закарпатті впаде температура: очікується від 12 до 15 градусів тепла вдень, і від 6 до 8 вночі. Також очікуються невеликі дощі. У центрі і на півночі країни буде ще прохолодніше: від +10 до +13 вдень, і 4-6 тепла у нічний час доби.

На заході українцям також доведеться несолодко: синоптики прогнозують від 9 до 11 градусів тепла вдень, і від 3 до 5 - вночі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Крім того, прогноз погоди на вихідні 13-14 квітня склала народний синоптик Наталка Діденко. За її словами, у неділю очікується похолодання, яке найбільше відчується на сході і півдні. Про це Діденко написала на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляє Діденко, у неділю на заході і півночі очікується +7…+12 градусів. Мешканцям центру пощастить більше, там очікується +10…+15. На півдні і сході - +14…+18 градусів.

"Дощі найбільш вірогідні 13 квітня у східній частині України, 14 квітня - на Півдні. На решті території без істотних опадів. У Києві 13-14 квітня переважатиме прохолодна погода, температура повітря +8 +10 градусів, однак суттєві опади малоймовірні", - повідомила Діденко.

Вихідні в Україні будуть переважно холодними, лише на Сході та Півдні повітря залишится теплішим. У суботу-неділю...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 12 april 2019

Нагадаємо, різкого зльоту температури у травні в Україні слід очікувати після 9 числа, тоді стовпчики термометрів піднімуться до 28-30 градусів. Про це в інтерв'ю заявив народний синоптик Леонід Горбань.

Раніше Знай.uа повідомляв, синоптики прогнозують, що у Вербну неділю в Україні буде прохолодною і вітряною, а от на Великдень очікується тепла погода.

Також Знай.uа писав, у найближчі дні в Україні збережеться прохолодна і дощова погода, потепління очікується з 18 квітня. Такий прогноз опублікувала синоптик Наталка Діденко у своєму блозі.