Місцеві мешканці на Донеччині відзначили, що терористи збираються залучати до громадських робіт як чоловіків, так і жінок. Луганчанин Сергій розповів, що "примусовість" робіт визначили, так званою постановою терористів. І документ набрав чинності наприкінці березня. Люди шоковані такими кощунськими нововведеннями, ніхто не чекав таких знущань, як колись у радянському минулому. Тепер терористи захотіли влаштувати терор на окупованих територіях.

"Подивимося, чи приживеться чи ні, такі деяких "запровадження" лякають", – додав він.

Місцеві мешканці

Чоловік уточнив, що його знайомі обговорюють і відносяться до "примушування" по-різному.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Ті, хто нижче статусом, кажуть – треба ж для "батьківщини", а люди з мізками їм відповідають – самі нарили окопів, тепер нас змушують засипати або нові доведеться копати?! Ми тут в самому болоті, але обговорювати це голосно нема чого й небезпечно", – додав інший співрозмовник Михайло.

Місцеві мешканці

Він додав, що до громадських робіт залучатимуться чоловіки від 18 до 60 років і жінки від 18 до 55 років.

"До "примушування" не будуть залучати вагітних і людей з інвалідністю", – сказав Михайло.

Нагадаємо, масштабної екологічної катастрофи не уникнути: Кримський міст знищує все живе, замість моря буде болото.

Як повідомляв Знай.uа "Росія перетворила Керченську протоку на темний ліс": легендарний генерал в деталях викрив підступний план Путіна.

У міжнародних спостерігачів є можливість приструнити військову агресію Російської Федерації проти України, вони могли б стримати в Керченській протоці. Надалі Росія продовжить позиціонувати себе, як вовк з байки Крилова "Вовк і Ягня", намагаючись своїми вчинками лише підтвердити крилату фразу "Ти винен вже тим, що хочеться мені їсти".

Також Знай.uа писав, кримський міст доведеться знести: експерт розповів про останні дні архітектурного непорозуміння.