Багато українців вже давно зробили свій вибір на користь одного з кандидатів, за якого вони проголосують у другому турі виборів. У кожного свої пріоритети, свої показники і свої критерії оцінки кандидатів. Не став винятком і юрист Михайло Шнайдер, який опублікував свою позицію в соціальній мережі Facebook.

В первом туре я голосовал за Юлию Тимошенко. И ничуть не жалею о своем Выборе. А вот во втором туре я не буду голосовать...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 14 april 2019

"Я буду голосувати проти бідності, проти зубожіння та корупції, проти мародерів і злочинців. Я буду голосувати проти чергових п'яти років відчаю і безпросвітності. І тут справа не в конкрентну прізвища. Адже я не можу дати гарантію, що Володя за кілька місяців зможе вивести Україну з мороку. Я не можу дати гарантію, що Володя зможе миттєво розірвати замкнене коло олігархічно-кланової системи правління. Він не чарівник і не Месія. Але я впевнений в тому, що все необхідно кардинально міняти. І міняти прямо зараз. Залишити як є це просто глухий кут і шлях в нікуди. Так, буде непросто. Попереду колосальний обсяг роботи. Система буде відчайдушно чинити опір. А я все-таки дам йому шанс." - написав Шнайдер.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Українці в коментарях разделилиась в думках:
"Повністю підтримую. Мудрі слова ... І тільки сліпий не бачить, а глухий не чує: Україні потрібні зміни ... А Порошенко і зміни - різні речі!", "Я за зміни, а Порошенко - це старе сміття в політиці, який треба вигрібати, тому що по всіх кутках сморід", "Так доля розпоряджається, і дуже як-то круто. В цьому щось є, у всякому разі надія вона завжди не дає занепасти духом."

"Ми сподіваємося на молодість,а старість треба рухати подалі", "Тільки Порошенко буде люто чинити опір і саботувати роботу нового президента", "Ось тут я з Вами згоден Михайло..Тільки Зеленський..", "Система себе віджила. Верхи не можуть, низи не хочуть. Вибори єдине раціональне рішення."

Нагадаємо, у Зеленського зробили термінову заяву за Мінським процесу.

Як повідомляв Знай. ua, хто стане зоряним спадкоємцем Зеленського в "Кварталі".

Також портал Знай. ua писав, що Кравець зачарувала шанувальників архівних знімком.