В Україні початок тижня принесе заморозки і дощі. У четвер і п'ятницю буде суха погода, повітря прогріється до +15 градусів.

Цю інформацію повідомили в Укргідрометцентрі.

Понеділок, 15 квітня

На заході країни очікується мінлива хмарність. Вночі українців будуть кошмарити заморозки, вдень прогнозують 8-13 градусів тепла. У північних, Вінницькій та Черкаській областях хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на поверхні ґрунту заморозки. Вдень 7-11 градусів тепла. На півдні і сході пройдуть дощі, денна температура становитиме +9 до +14 градусів.

У Києві у понеділок очікується мінлива хмарність, вночі 0 -2 градуси, вдень 7-9 градусів тепла.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Вівторок, 16 квітня

Всю країну заллють дощі, місцями навіть з мокрим снігом. На території західної України будуть заморозки, вдень 5-14 градусів тепла. В інших регіонах вдень повітря прогріється до 5-16 градусів вище нуля.

У Києві у вівторок пройдуть дощі, вночі 5-7 градусів тепла, вдень до +13 градусів.

Середа, 17 квітня

Дощі не покинуть нашу країну. Сухо буде лише в Чернігівській і Сумській областях. Денна температура по країні складе від +8 до +14 градусів.

У Києві в середу також пройдуть дощі, вночі до +7 градусів, удень повітря прогріється до +13 градусів.

Четвер, 18 квітня

В Україні очікується суха погода, мінлива хмарність. Вдень по країні повітря прогріється до 9-15 градусів тепла.

У Києві в четвер буде хмарно, вночі +2 +4 градусів, вдень до +14 градусів.

П'ятниця, 19 квітня

Без опадів. Синоптики повідомляють, що вдень очікується 9-15 градусів тепла. Найтепліше буде на Закарпатті.

У Києві в п'ятницю буде хмарно, вночі +2 +4 градусів, вдень 12-14 градусів тепла.

Нагадаємо, гряде планетарний катаклізм: хвиля землетрусів охопить весь світ.

Також портал Знай.uа повідомляв коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку.

Як повідомляв портал Знай.uа синоптики розповіли, що в нашій країні протягом всього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодами.