"Укрзалізниця" анонсувала два додаткових поїзди за маршрутом Київ-Львів на період з 24 квітня по 1 травня 2019 року згідно фейсбук-опитуванню, про що пише Хвиля.

Представники компанії написали на сайті: "Львів залишається найбільш затребуваним напрямком під час подорожей на Великодні та травневі свята. Це підтвердили результати голосування, яке провела "Укрзалізниця" на своїй сторінці в Facebook. За результатами опитування "Укрзалізниця" призначає два потяги: №755/756 і №211/212 сполученням Київ – Львів".

Укрзалізниця

Як повідомляється, участь в опитуванні взяли 2162 респонденти, з них 320 підтримали додаткові поїзди до Львова, а на другому місці розташувалися рейси в Івано-Франківськ. Одеса, Ужгород, Харків і Польща отримали до 200 голосів. Крім того, користувачі запропонували свої рейси — Трускавець, Генічеськ, Чернівці, Новоолексіївка та ін

У компанії підкреслили, що отримані результати хоч і були,ймовірно, залишені активними учасниками групи в соцмережі, але вони обов'язково врахуються фахівцями при плануванні наступних перевезень пасажирів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Додатковий потяг "Інтерсіті" №755/756 Київ-Львів вирушить зі Львова 26 квітня та 1 травня о 23:00, прибуде до Києва наступного дня о 05:50. В зворотний шлях він вирушить 27 квітня і 2 травня о 00:15, прибуде до Львова наступного дня о 5:47. Поїзд №211/212 Київ-Львів відправиться з Києва 26 квітня о 12:10 і прибуде до Львова о 22:14. Назад відбуде 27 квітня в 1:28, прибуття до Києва наступного дня о 09:14.

Укрзалізниця

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що профспілки залишилися незадоволені ситуацією, яка склалася із зарплатами залізничників, в той час як вище керівництво «Укрзалізниці» буквально жирує.

Як повідомляв портал "Знай.uа": вартість проїзду на залізничному транспорті "Укрзалізниці" залежить від відстані, часу року, дня тижня, категорії поїзда, типу вагона і рівня якості послуг.

Також "Знай.uа" писав, що "Укрзалізниця" планує значно розширити функціонал онлайн-сервісів – пасажири і вантажні клієнти зможуть замовити і оплатити нові послуги в інтернеті.