Оператор зовнішньої реклами ТОВ "Довіра Аутдор" заявив, що передвиборча реклама з Порошенком і написом "Кінець" з'явилася без їх відома. І це провокація. Про це відповіли в листі на запит "Української правди".

Зокрема йдеться, що незаконну рекламу на частині бордів у компанії виявили 14 квітня.

"Ми заявляємо, що це спланована провокація, розміщення рекламних макетів було проведено незаконний спосіб, без нашого відома і участі. На нашу думку, мета такої акції – умисна дезінформація і маніпуляція громадською думкою", - сказано в повідомленні.

У компанії зазначають, що провокацію організували через їхню відмову розташовувати борди президента Петра Порошенка з президентом Росії Володимиром Путіним.

"Ми не виключаємо, що ця провокація може бути пов'язана з тим, що минулого тижня ми відмовили в розміщенні реклами з використанням зображення Порошенка і Путіна на наших рекламоносіях, оскільки вона порушує закон", - каже гендиректор "Довіра Аутдор" Олександр Ситник.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тепер компанія змушена самостійно знімати незаконну рекламу із бордів. Оператор повідомив, що всю необхідну інформацію надав представникам Міністерства внутрішніх справ.

До того ж у компанії повідомили, що масштабне незаконне розміщення реклами такого штибу, вони зафіксували вперше. Точну кількість провокаційних бордів секретар назвати не змогла, попросивши передзвонити пізніше, щоб отримати коментарі гендиректора.

Нагадаємо, у Порошенка прокоментували "зникнення" Путіна: замітають сліди.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в команді Зеленського рассказали про його перші кроки у разі перемоги на виборах.

Також "Знай.uа" писав, що голова ЦВК Тетяна Сліпачук зробила заяву про майбутні передвиборні дебати.