У вівторок, 16 квітня, державний "ПриватБанк" запровадив нову послугу, яка дозволяє придбати безготівкову валюту через мережу терміналів самообслуговування. Так, вперше нововведення з'явиться у Києві. Про це йдеться в повідомленні банку, передає Хвиля.

"Тепер купити долари або євро на валютну картку або рахунок можна цілодобово в будь-якому терміналі банку, сплативши їх готівкою", — наголошується в повідомленні.

Варто уточнити, що в терміналах самообслуговування "ПриватБанк" продає іноземну валюту за безготівковим курсом.

Як відомо, з 7 лютого 2019 року в терміналах самообслуговування "Приватбанку" діє послуга купівлі готівкової іноземної валюти з зарахуванням гривні на картку або банківський рахунок.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нововведення набуло чинності 16 квітня відповідно до закону "Про валюту і валютні операції", яким дозволяється онлайн-купівля іноземної валюти фізичними особами (в рамках ліміту купівлі готівкової валюти 150 тисяч гривень на день).

Раніше ми писали про те, що служба підтримки державного "Приватбанку" під відгуком клієнта дала відповідь на інформацію про масове блокування карт клієнтів. Також стало відомо про те, як можна дізнатися про причини блокування кредитної картки.

Нагадаємо, що "ПриватБанк" у відповідь на відгук клієнта, розповів про вимоги та причини відсутності реакції співробітників банку на дії фінансових шахраїв. Клієнт повідомив в адміністрацію фінансової установи про шахрайство. Проте, відповідальні особи недбало поставилися до виконання своїх обов'язків.

Як повідомляв портал Знай.uа, "ПриватБанк" тимчасово відключав свою систему інтернет-банкінгу "Приват24" для клієнтів. Відповідна інформація з'явилася на сайті банку.

Також портал Знай.uа писав, що за перші три місяці 2019 року в Україні великі банки закрили понад 60 своїх відділень. Так, більше всіх відділень закрив державний "Ощадбанк" (41).