Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася в колишню форму і вже у всю дефілює в різних вбраннях, публікуючи фото в мережі.

Так, на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна показала нову фотографію, на якій постала в стильному луці, а з підпису до цього знімку стає зрозуміло, що дівчина зайнялася благодійністю. На фото Алла Добкіна позує в чорних штанях і чорній футболці з текстовим принтом і маленьким червоним сердечком. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж, дівчина не дивиться в камеру. У підписі до фотографії дівчина розповіла про свій благодійний проект.

"Ми робимо добро менш як місяць, а вже, з вашою допомогою, зробили переказів більше ніж на 200 000 гривень! Тут заслуга кожного, хто відгукнувся. Дякую, що підтримуєте моє поки що маленьке дітище, але я обіцяю, що ми станемо дорослішим, сильнішим і кращим. Нагадаю, що концепція мого фонду в тому, що ви купуєте річ, послугу (зараз в розробці), а ми пересилаємо ВСІ кошти, які йдуть на лікування наших підопічних дітей. У вас залишається пам'ять, що ви хороша людина, яка наблизила маленьку людину на кілька кроків ближче, до того моменту, коли малюк стане такими ж, як і всі діти. Зможе радіти щасливому дитинству і бачити в очах своїх батьків тільки сльози щастя. Дякую всім, хто підтримує мою ідею. Спасибі всім, хто замовляє наші вироби. Творімо добро разом з нами. А Ваша", - написала Алла.

Така публікація не залишилася без уваги підписників Алли Добкіної. Проте, якщо одні хвалять дівчину і обіцяють приєднатися до благодійного проекту, то інші знайшли до чого причепитися. Зокрема – до тату, яку засвітила Алла на новому фото.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.