В той час, як вся країна обирала Україні наступного президента, український журналіст і блогер Денис Казанський відвідав Луганську область і побачив, як насправді живуть там українці і за кого голосують місцеві жителі.

Денис Казанський

Свою думку Казанський висловив в інтерв'ю інтернет-виданню "Апостроф".

На переконання журналіста, вся прифронтова Луганщина зруйнована і занедбана.

"Луганська область дала найменший результат Порошенку в Україні, і це цілком логічно пояснюється, тому що область перетворилася в ведмежий кут. Область покинута, нею ніхто не займається, і вона являє собою криваву рану на тілі України. На жаль, ми дуже багато говоримо про те, що Україна поверне собі ОРДЛО і буде ці території відновлювати. У нас постійно ведеться якийсь діалог, якісь круглі столи та конференції про те, як ми будемо відроджувати території, коли повернемо їх. Адже там все зруйновано, в поганому стані економіка. Але ніхто чомусь не говорить про відродження територій, які вже підконтрольні Києву",- говорить Казанський.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Блогер побував у Лисичанську та Сєвєродонецьку, бачив все своїми очима і тому може сміливо розповісти про ті проблеми, з якими стикається населення там.

"Лисичанську просто жах, що твориться – хаос, розруха. У тому ж Сєвєродонецьку фактично безвладдя – мери протистоять міськрадам, в яких робота паралізована, керівників комунальних підприємств, то знімають, то призначають. Відповідно не робляться дороги – там страшні вибоїни – і в Сєверодонецьку, і в Лисичанську машину можна просто вбити."

Дороги в Луганську

Також, Казанський сказав, що пропало і українське телебачення так як за борги відключили телевежу і тепер в трансляції тільки канали ЛНР. Та ж ситуація і з водоканалом - величезні борги.

"Важливо розуміти, що ці міста розорилися ще до війни – місцеві еліти їх розорили. У тому ж Лисичанську все закрилося ще до війни...", - говорить Казанський.

Сміття в Луганську не вивозять вже давно

Журналіст вважає, що якщо в Донецьку є ще якісь паростки цивілізації, то в Луганську панує справжній хаос.

" …люди там продовжують підтримувати проросійських людей. Продовжують тому, що у них недостатньо інформації, а ті ж Бойко і Дунаєв, які на місці контролюють телебачення і ЗМІ, переконують людей, що у всьому винен Київ і центральна влада... прифронтових містах ми прийшли до тотального хаосу – депутати з мерами постійно б'ються, перші голосують за зняття друге, а ті недієздатні, бо в них ворожнеча з міськрадами."

Блогер розповів, що через жахливий стану міст, люди не сильно шкодують про те, що вони зробили в 2014 році. Адже ставлення до території, яку звільнили є неприпустимим.

Нагадаємо, у Путіна спробували приховати загибель великої шишки.

Як повідомляв Знай.ua, молода українка вразила мужністю на Донбасі.

Також портал Знай.ua писав, що мережа заливається сміхом через клон Захарченка, ну і пика.