Дебати Зеленського і Порошенко пройдуть 19 квітня. Якою буде погода у цей день, розповів народний синоптик, пише РБК.

Дебати Зеленського і Порошенко повинні пройти в Києві в п'ятницю 19 квітня. У неділю, 14 квітня, Зеленський на дебати в НСК “Олімпійський” не прийшов, тому в них брав участь тільки Порошенко.

Очікується, що 19 квітня дебати також пройдуть на стадіоні, як і в неділю. Порошенко хоче провести їх у відповідності з законом на Суспільному, але Зеленський все ж має намір прийти на стадіон і вести зв'язок з Порошенком дистанційно, якщо той з'явиться на НСК "Олімпійський".

За словами народного синоптика Леоніда Горбаня, в день дебатів кандидатів у президенти України погода буде "більш-менш хорошою", якщо не вважати того, що в цей день буде хмарно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

“Думаю, дебатам мало що завадить. В цей день в Києві буде хмарно, але дощу бути не повинно. Температура повітря буде досягати 12-13 градусів тепла. Буде не так тепло, як комусь хотілося б, але і заморозків теж не очікується”, - прокоментував Горбань.

За його словами, похмура погода буде в столиці і за кілька днів до дебатів. У вівторок, 16 квітня, в середу 17 квітня будуть йти дощі, але в четвер вони припиняться.

Нагадаємо, команда чинного українського гаранта Петра Порошенка анонсувала проведення дебатів з його опонентом Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19:00. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці передвиборної кампанії Порошенко в Facebook.

У повідомленні наголошується, що через посилених заходів безпеки, глядачів на стадіон будуть пропускати за попередньої реєстрації. У той же час команда кандидата Володимира Зеленського також відкрила реєстрацію на дебати на "Олімпійському".

Нагадаємо, мережі порівняли дитячі фото Зеленского Порошенко і Тимошенко.

Раніше Знай.uа повідомляв, 10 фактів про дебати між Зеленським і Порошенка.

Знай.uа писав, на Зеленського напали в власному будинку.