Корпоративний секретар "ПриватБанка" Вікторія Страхова покидає свою посаду з гучним скандалом.

Цю інформацію жінка повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Вікторія написала довгий пост про свій відхід, з якого випливає, що основною причиною її звільнення стало величезне навантаження, з яким їй фізично важко було справлятися, передає "Політека".

Вікторія Страхова

"Я йду з Приватбанку. Йду дуже голосно, так, що про все, що пов'язано з ПриватБанком, націоналізацією, політикою я хочу розповісти публічно". Вікторія Страхова

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

За словами жінки, у Приватбанку вона заробляла 100 тис. грн, чистими отримувала 80 тис. грн, "але я також самостійно з чистої суми (80 тис) платила за квитки, готель/квартиру, мобільний зв'язок і т. п."

Вікторія також розповіла про нелюдське навантаженні.

"З моменту призначення я працювала одна – якщо в інших банках у корп секретаря є служба – то у мене не було нічого. При цьому я була корпоративним секретарем, проектним менеджером, юристом, перекладачем, PR менеджером НС – і навіть персональним асистентом, також довелося закривати першу емісію Привату". Вікторія Страхова

Приватбанк
Приватбанк

"На жаль, навантаження і нерви позначилися на здоров'ї, кожні критичні дні стають для мене пеклом. Таміпул не допомагав в будь-яких кількостях, і кожна кровотеча супроводжувалася блювотою. Одного разу приступ був таким сильним, що відчувала як життя йде з тіла. Вибачте за такі подробиці, але я лежала в крові та блювотній масі у ванній, і мене на землі тримало тільки одне – це була ванна в квартирі подруги (я їздила кожні 2-3 дні в Дніпро і назад, тому Бонька жив у неї). Загалом, мої шанси завагітніти зменшилися на 50%". Вікторія Страхова

Одкровення колишньої працівниці "Приватбанку" викликали небувалий ажіотаж. Жінка додала на сторінку в соцмережі скріншот листування, з якого випливає, що їй погрожують кримінальною справою за розкриття корпоративної таємниці. Крім того, вона зазначила, що їй запропонували 500 тис. грн відступних, від яких вона відмовилася.

Страхова готова ділитися подробицями націоналізації Привату. У своєму викривальному пості вона написала про те, як звільняли голову Олександра Шлапака (через пару годин після посту Страхової стало відомо, що в. о. голови фінансової установи член правління Галина Пахачук).

Як повідомляв портал "Знай.uа", в штабі Зеленського розкритикували скандальне рішення суду по справі Приватбанку.

Також портал "Знай.uа" писав, що окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов олігарха Ігоря Коломойського до Національного банку і Кабінету міністрів щодо Приватбанку.