На Керченському мосту з окупованого Криму до Росії ведеться активна будівельна робота.

Окупанти намагаються встигнути здати залізничну частину до кінця 2019 року.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Як наголошується, що роботи ведуть з двох сторін мостового переходу. У даний момент будуються залізничні підходи до Керченського мосту. Укладання рейок ведуть на місці будівництва станції "Керч-Південна" та у залізничному тунелі на підході до Кримського мосту.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Пробне залізничний рух по Керченського мосту планує відкрити в кінці літа, а здати ж/д частину – в грудні.

Варто нагадати, що аннексованном Криму жителі Джанкоя гнівно відреагували на заяви Путіна про те, що після відкриття залізничної частини Кримського мосту місто стане транспортним вузлом.

Про це повідомляє блогер Кримський бандерівець в Twitter.

"Окупанти повідомили, що "після введення залізничної гілки Кримського моста Джанкой знову стане центральним транспортним вузлом". Джанкой коментує: "Розвал і розруха. Джанкой був воротами Криму - став ж*співай - таким і залишиться при РФ!!! Наддержава все своє населення раком ставить", - коментують розлючені кримчани.

Ще ми писали, що У мережі з'явилися свіжі знімки пустельного Кримського моста, які виклав блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці у Twitter. У підписі до публікації він написав: "Навіть не знаю, звідки у мене звичка постійно брехати, що міст за прямим призначенням використовують хіба що БТРчики Шойгу... Фури з товарами, автобуси туристів, авто відпочиваючих...шо? Повно ж?".

Спантеличені користувачі не могли пройти повз і почали коментувати фотографії: "Машини невидимі просто. Секретна технологія", "Який міст? Це картонна копія на Мосфільмі".

Нагадаємо, Путін збирається добити Крим

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Свіже фото Кримського моста спантеличило мережа

Також Знай.ua" писав про те, що Кримський міст знищує все живе