На окупованому путінськими бойовиками Донбасі в ході бойових дій було ліквідовано так звану "ополченку", члена незаконних збройних формувань Лілію Максименко (Егамбердієву).

Про це стало відомо завдяки повідомленням офіцера ЗСУ та блогера Анатолія "Штірліца" Штефана.

Лілія Максименко

"200 бригада 19.04.19 поповнилася черговим бійцем Егамбердієвою (Максименко) Лілією, Харків", – написав він у своєму каналі в Telegram.

Лілія Максименко

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За інформацією сайту "Миротворець", Максименко народилася в 1996 році в Харкові. Джерела бойовиків також заявили, що Максименко загинула в результаті масованого вогневого удару ЗСУ", разом з ще двома бойовиками.

Варто нагадати, що силами СБУ під Одесою було затримано іноземця, що перебуває в розшуку Інтерполу. Він звинувачується в терористичній діяльності на території Сирії у складі "Ісламської держави". Передає прес-служба СБУ.

"Громадянин однієї з країн Середньої Азії незаконно прибув на територію України, щоб уникнути притягнення до кримінальної відповідальності за участь в бойових діях на території Сирії у складі збройних формувань міжнародної терористичної організації "Ісламська держава", - кажуть у спецслужбі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна російська співачка Юлія Чичеріна, яка активно розважає терористів "ЛДНР", презентувала кліп на пісню "Добровольческая". Ролик опубліковано на YouTube.

Судячи по знятих кадрах відео створювалося на позиціях бойовиків так званої "ДНР". На опублікованих кадрах можна помітити десятки бойовиків невизнаної республіки і навіть фото ліквідованого ватажка бойовиків Захарченка.

Нагадаємо, воїни ЗСУ відправили поповнення до "бригади Захарченка".

Як повідомляв Знай.uа снайпер бойовиків розповів славну історію "подвигів ополченочки": спалювала танки ЗСУ і українців.

Також Знай.uа писав, за сценарієм Бабченка: СБУ затримала замовника гучного вбивства.