Українським військовим на Донбасі вдалося завдати нищівного удару по позиціях терористів "ДНР". Вони знищили вогневу позицію бойовиків.

Про це повідомляють на сторінці фонду "Повернися живим" у Facebook.

Завдяки точному попаданню ударів ВСУ по позиціях терористів, бойовики втратили вогневої точки, з якої наносили удари по українським захисникам.

"Поки мирну територію країни поглинають круговерті передвиборних баталій, хтось на сході запалює бліндажі ворога, точно закидаючи туди за два Птури один за одним. На цих кількох секундах відео горять вогневі позиції бойовиків на Ясинуватської розв'язки під Донецьком, дорога з якої веде в окуповане місто. Українські військові планомірно і неухильно "розбирають»"розв'язку бліндаж за бліндажем, ДЗОТ за дзотом, прагнучи відвоювати рідну землю", - коментують користувачі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

ДЗОТ терористів "ДНР" знищив молодий хлопець, який стоїть на захисті України з самого початку війни на Донбасі.

"За роки навчився закидати Птури біля віконця до бойовиків зі снайперською точністю. Поки його однолітки вчилися, гуляли, зустрічалися з дівчатами, ходили в кіно і слухали музику, він слухав звуки розривів хв, місив бруд в окопах, ховав друзів і мстив за загиблих побратимів. Можна подумати, що він нічого не боїться, але насправді боїться. Йому страшно через те, що буде з нами всіма далі, що буде з країною, яку він так самовіддано захищає, що буде з ним самим, з тим, чому він віддав п'ять років життя. Але він все одно закидає Птури в бліндажі ворогів зі снайперською точністю...", - розповідають в мережі.

Українські військові поцілили у позицію бойовиків

Поки мирну територію країни поглинають круговерті передвиборчих баталій, хтось на Сході запалює бліндажі ворога, точно закидаючи туди по два ПТУРи один за одним. На цих кількох секундах відео горить вогньова позиція бойовиків на Ясинуватській розв’язці під Донецьком, дорога з якої веде в окуповане місто. Українські військові планомірно і неухильно «розбирають» розв’язку бліндаж за бліндажем, ДЗОТ за ДЗОТом, прагнучи відвоювати рідну землю. Захисник, який розбив ДЗОТ окупантів, зовсім молодий хлопець, на війні він з самого її початку. За роки навчився закидати ПТУРи у віконця до бойовиків зі снайперською точністю. Поки його однолітки навчалися, гуляли, зустрічалися з дівчатами, ходили в кіно та слухали музику, він слухав звуки розривів мін, місив бруд в окопах, ховав друзів та мстився за загиблих побратимів. Можна подумати, що він нічого не боїться, але насправді боїться. Йому страшно через те, що буде з нами усіма далі, що буде з країною, яку він так самовіддано захищає, що буде з ним самим, з тим, чому він віддав п’ять років життя. Але він все одно закидає ПТУРи у бліндажі ворогів зі снайперською точністю… А українські захисники все одно потребують нашої з вами підтримки та допомоги: http://clc.to/cKFMZw Автор: Анастасія Корнійчук Фонд "Повернись живим"

Geplaatst door Повернись живим op Dinsdag 16 april 2019

Нагадаємо, українська армія на Донбасі повернула 20 кілометрів рідної землі.

Як повідомляв Знай. ua, у Мелітополі поховали героя, що захищав Україну до останнього подиху.

Знай. ua писав, що "Пасхальне перемир'я" на Донбасі під загрозою зриву.