Неподалік від села Шаповалівка Конотопського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинули чотири людини. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби поліції Сумської області.

Як стало відомо, аварія сталася близько 15:00 в неділю, 21 квітня. На дорозі зіткнулися автомобілі Chevrolet і ВАЗ 2107, від удару машини загорілися. В результаті загинули всі люди, які перебували в автомобілях, за винятком неповнолітнього пасажира ВАЗ, якого у важкому стані забрали до лікарні.

Місце аварії

В даний час на місці події працює слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом Конотопського відділу поліції. Проводяться всі необхідні заходи, спрямовані на з'ясування обставин скоєння пригоди, а також вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Місце аварії

Варто нагадати, що незадовго до цих жахливих подій ще одна аварія трапилася у Львівській області, де на трасі між селами Добрячин і Завишень у Сокальському районі зіткнулися два автомобіля. Повідомляється, що на місце події терміново прибули підрозділи ДСНС, через затиснення людей всередині авто.

За словами свідків ДТП, в результаті зіткнення автомобілів Skoda Octavia і Volkswagen Sharan загинули три людини. Ще двох госпіталізували. Також повідомляється, що одна пасажирка Sharan залишилася живою. Саме вона вийшла з припаркованого на узбіччі авто, щоб нарвати лози для свята. В машині залишився водій та 16-річна пасажирка, розповідають присутні на місці ДТП.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що однією з головних українських трас Київ-Одеса сталася страшна аварія за участю трьох вантажних авто. За оперативною інформацією екстрених служб, водій автомобіля, який спровокував масштабне ДТП, заснув за кермом.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на півдні Казахстану перевернувся пасажирський автобус - 11 людей загинули, ще 32 постраждали. Причиною стала спроба водія автобуса уникнути зіткнення, однак в процесі маневрування він перекинувся.

Також "Знай.uа" писав, що неподалік від Чорткова, Тернопільської області трапилося дорожньо-транспортна пригода. Відзначається, що зіткнулися мікроавтобус "Мерседес" та легковий автомобіль, в якому українські заробітчани поверталися додому.