Наталю Чокобок з Молниці, яка зникла в Італії 9 квітня, знайшли мертвою на березі місцевої річки Адіже. Про це стало відомо з місцевих ЗМІ, які також розповіли, що про зникнення жінки заявив її співмешканець, громадянин Румунії.

Як заявив чоловік, Наталя вийшла з дому, щоб винести сміття, і більше не повернулася. Поліція і рятувальники вели рятувальні роботи протягом майже десяти діб. Після цього, у п'ятницю, 19 квітня, її тіло помітили з вертольота на березі річки. В даний час італійські правоохоронці призначили судмедекспертизу для встановлення причин смерті. Як стало відомо, без матері залишилася 6 річна дівчинка.

Місце страшної знахідки

Варто нагадати, що поблизу Чорткова, Тернопільської області трапилося дорожно-транспортна пригода. Відзначається, що зіткнулися мікроавтобус "Мерседес" та легковий автомобіль, в якому українські заробітчани поверталися додому. Відомо, що пасажирку авто довелося спішно госпіталізувати в установу охорони здоров'я.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Зеленський заявив, що українські трудові мігранти повинні заплатити 5% податку від всієї суми, яка була зароблена за всі роки. Переможець президентських перегонів також додав, що раніше люди ховали ці доходи, оскільки не почували себе захищеними.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Володимир Зеленський

Як повідомляв портал "Знай.uа": трагічна аварія з постраждалими в Києві сталася ввечері в неділю, 21 квітня, на проспекті перемоги поблизу метро Святошин. Як повідомляється в мережі, водій автомобіля на величезній швидкості вилетів на тротуар, де збив двох пішоходів. Зупинився він лише через 50 метрів. Повідомляється, що в результаті події двоє чоловіків отримали важкі травми і в критичному стані були госпіталізовані медиками швидкої.

Видео первых минут после аварии. 18+ Жуткое #ДТП с пострадавшими в Киеве прямо сейчас на проспекте победы у метро #Святошин: предварительно, водитель автомобиля было нас на большой скорости вылетел на тротуар , сбил двух пешеходов и улетел обратно на дорогу. остановился автомобиль уже без колёс лишил в 50 м от места наезда. в результате двое мужчин получили тяжелейшие травмы и в тяжёлом состоянии были госпитализированы медиками скорой.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 21 april 2019

Також "Знай.uа" писав, що в Дніпровському районі Києва сталася аварія з трагічними наслідками. Водій позашляховика проїжджав на дозволяючий сигнал світлофора з допустимою швидкістю. Раптово з-за припаркованих зліва машин вискочив чоловік і побіг через дорогу.