У другому турі виборці зіпсувалиазначну частину бюлетенів. Таким чином вони голосували проти обох кандидатів. У бюлетенях виборці писали різні гасла, часом не надто пристойні, давали поради і питали поради та пропонували своїх кандидатів.
Як повідомив рух Чесно, у другому турі виборів президента України виборці зіпсували близько 2% бюлетенів. Активісти руху оприлюднили фото деяких із зіпсутих бюлетенів.

Як видно з фотографій, виборці, які були незадоволені своїм вибором і в оригінальний спосіб голосували проти обох кандидатів, розмальовували бюлетені, писали повідомлення, у яких висловлювали невдоволення політикою, давали поради чи навпаки, питали поради, а також пропонували своїх кандидатів.
Зустрічалися і дивні речі. Так на дільниці № 121507 у Кривому Розі жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, з'їла бюлетень. А на виборчій дільниці №800635 в Подільському районі Києва один з бюлетенів був забруднений коричневою речовиною і дуже нагадував папірець, яким скористувались у туалеті.

Популярні новини зараз
Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Нагадаємо, у Кривому Розі п'яна жінка "закусила" бюлетенем.

Нагадаємо, у неділю, 21 квітня, в Україні пройшов другий тур виборів президента, за крісло глави держави змагались два претенденти - шоумен Володимир Зеленський і чинний гарант Петро Порошенко.
Як свідчать результати, у другому турі президентських виборів 2019 року переміг шоумен Володимир Зеленський.

Раніше цю посаду пророкували "молодшому юристу" бізнесмена Ігоря Коломойського. Втім, як стверджує джерело у штабі Зе, наразі "погода в домі" змінилася.

Також Знай.ua писав, Володимира Зеленського слідом за Трампом і Макроном привітала з перемогою Ангела Меркель.