Українська захисниця Юлія Толопа розповіла про марних спробах виїхати в США.

Жінка каже, що намагалася отримати американську візу для обстеження здоров'я, але їй відмовили, причому двічі.

Советующий пост з'явився в її Facebook.

"Зла. Дуже. Вже другий раз подаюся на американську візу, щоб поїхати зробити повне обстеження щодо мого здоров'я, та трішки відпочити від цього всього. Двічі відмова, вони не бачать гарантій для мого повернення назад. Служба, шлюб та моя дитина не грають ніякої ролі. Це я можу пояснювати Вам що для мене Україна і що у мене немає намерів залишитися в США. І це все із за того що у мене крім посвідки людини яка знаходиться під захистом циєї країни більше нічого немає. Для них я людина яка може попросити захисту у них . Це зрозуміла рич. І мені соромно, дуже соромно. Я захищаю країну з самого початку війни, купа обіцянок, виступи Петра Порошенка в ВР що він надасть добровольцам іноземцям громадянство... І... Як ми бачимо вже п'ятий рік це просто обіцянки."

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Жінка стверджує, що бійці, які пройшли війну, які нікому не потрібні і на них дивляться, як на сміття.

"І мені соромно.. Знаєте чому? Тому що країна говорить що ми їм не потрібні. І це прикро. Як пакет з магазину, який вже пора відправити на смітник. Ось так я себе почуваю. Тому що навіть для якісного лікування, і звичайного відпочинку я не можу виїхати з країни! P.s. Я дійсно написала б крутіше, більше і тд. Але це просто мої емоції зараз. Емоції людини яка п'ятий рік на війні. Втомленої людини. Питання до нашої влади: Якщо ми не гідні бути громадянами України, то хто ми?! Чому ми не можемо мати таки ж права, як і всі? І як і коли ви збираєтеся вже щось вирішувати?"

Нагадаємо, У Зеленського назвали перші кроки нового міністра оборони

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Порошенко домовився з Путіним про масований ударі по Україні

Також "Знай.ua" писав про те, що У Гройсмана нарешті згадали про захисників і нагородили черговою подачкою