Встигнути до 2 травня: хто повинен подати податкову декларацію

Українці повинні встигнути до 2 травня подати декларацію про доходи. Головне управління ДФС у Донецькій області нагадує: останній день подання декларації про майновий стан і доходи за 2018 рік платниками податків, які згідно з Податковим кодексом України зобов'язані подати її 2 травня 2019 року.

НП в Миколаєві: вибух на заправці, сотні будинків постраждали

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На автозаправці в Миколаєві ледь не стався трагічний вибух - на цистерні зі скрапленим газом вирвало клапан. Стався витік, на місці події навіть утворилася хмара. Для того, щоб газ не поширювався далі, рятувальники поливали хмару водою з гідрантів. Поліцейські на всяк випадок перекрили рух транспорту в цьому районі, енергетики відключили мережу і знеструмили всі будинки поруч.

засідання ЦВК
засідання ЦВК

Зеленський переміг в третій раз: ЦВК готова оголосити результати виборів

Центральна виборча комісія планує оголосити результати другого туру виборів президента на засіданні 30 квітня. Про це повідомляє прес-служба ЦВК. Зараз вже відомо, що надважливе засідання ЦВК відбудеться 30 квітня о 12:00, де і буде названо ім'я наступного президента України.

Погода на 27 квітня: стихія розділить Україну на два фронти

Погода в Україні 27 квітня буде переважно сухою і сонячною, а температура повітря в середньому становитиме 21-23 градуси тепла. Проте на заході, півночі і в Києві очікуються дощі з грозами. Як зазначає синоптик Наталка Діденко, на Великдень на Заході України і в північних областях пройдуть короткочасні дощі, місцями навіть з грозами. На решті ж території України, за її словами, переважатиме суха погода.

транзит газу
транзит газу

Словаччина та Угорщина перекриють газовий вентиль: Україні готують найгірший сценарій

У Угорщини і Словаччини є план дій у випадку, якщо з січня 2020 року транзит газу через територію України буде призупинено. Про це повідомляє прес-служба Угорщини.

"На даний момент між Україною і Росією не існує угоди про транзит газу на період, що починається з 1 січня 2020 року, і, відповідно, може легко скластися ситуація, коли постачання природного газу з Росії не надходитимуть в Угорщину чи Словаччину, і це те, до чого ми повинні готуватися", - каже міністр закордонних справ і торгівлі Угорщини Петер Сійярто.