Об'єднані сили на Донбасі активно вдосконалюють систему розвідки, в тому числі щодо оснащення підрозділів сучасними технічними рішеннями і автоматизованими системами управління.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook штаб операції Об'єднаних сил.

Операція Об'єднаних Сил (ООС)
Операція Об'єднаних Сил (ООС)

В районі проведення операції продовжується практичне впровадження інтеграційної платформи "Дельта" - вона допоможе значно вдосконалити процеси загальновійськового планування і управління. Платформа має безліч переваг, серед яких - застосування єдиного протоколу інформаційного обміну, який впроваджений в країнах-членах НАТО.

Завдяки новій системі розвідники поміщають на електронну карту об'єкти ворога – від вогневих засобів до пунктів управління. До уваги береться не тільки інформація від наземних підрозділів, але і з безпілотних літальних апаратів, станцій радіоелектронної розвідки. Вся інформація замикається на єдину платформу, після чого стає доступною командирам усіх ланок – від комвзводу до командувача об'єднаних сил.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Операція Об'єднаних Сил (ООС)
Операція Об'єднаних Сил (ООС)

За допомогою впровадження нової системи, можна буде приймати управлінські рішення на основі актуальної обстановки в районі загострення, оперативно і адекватно реагувати на будь-яку активність ворога.

Зазначимо, що на сьогоднішній день інтеграційна платформа "Дельта" взята на озброєння більшістю бойових підрозділів Об'єднаних сил, йдеться у повідомленні штабу.

Операція Об'єднаних Сил (ООС)
Операція Об'єднаних Сил (ООС)

Нагадаємо, що у Штабі Операції Об'єднаних сил заявили, що українські захисники на Донбасі посилили пильність, бойову службу і розвідку. Так, підрозділи Збройних Сил України готові до стримування збройних формувань російського агресора за всіма можливими напрямками.

Відомо також, що всі відділення підготувалися до припинення спроб дестабілізації обстановки. Також українські воїни готові забезпечити громадський порядок в районі на час святкування Великодня.

Як повідомляв Знай.uа, вступ України в НАТО: європейські міністри поставили жирну крапку.

Також Знай.uа писав, прощалися на колінах: в Мелітополі поховали героя, що захищав Україну до останнього подиху.