Олена Зайцева, засуджена до 10 років в'язниці за смертельне ДТП, хоче оскаржити вирок, оскільки винна, за її словами, лише на 30%. Решта 70% лежать на Дронове.

Про це стало ясно з слів журналістки Тетяни Доцяк.

Зайцева
Зайцева

"Ступінь вини своєї і Дронова Зайцева оцінює, як 70 [%] – Дронов і 30 [%] – вона. Просить скасувати вирок. Новий вирок призначити до п'яти років позбавлення волі і звільнити від покарання на випробування. Тобто відпустити "умовно". Цивільні позови розділити також 70 на 30", – стверджує журналістка.

За її словами, Зайцева впевнена, що "якщо б не Дронов, вона б проскочила", і каже, що її вина лише в перевищенні швидкості.

Зайцева та Дронов
Зайцева та Дронов

"Що там Зайцева.
Дізналася, що хоче оскаржувати в апеляції.
Ділюся:
1) Зайцевій не зрозуміла ступінь її провини, і за які саме дії отримала 10 років.
2) Зайцевій не зрозуміло на який сигнал світлофора вона виїхала на перехрестя - жовтий або червоний.
3) Зайцева впевнена, що закінчувала проїзд перехрестя, як того вимагають правила дорожнього руху, а саме - не вдаючись до екстреного гальмування, рухалася далі для збереження безпеки дорожнього руху.
4) Зайцева впевнена, якщо б не Дронов - вона проскочила.
5) Після удару автомобілів в разі її Лексуса, вилетів на тротуар і убив 6 людей, ще 6 травмував - діяла непереборна сила.
6) Винна тільки в перевищенні швидкості
7) Зайцевій не зрозуміло, то вона зіткнулася з Дроновим, то він сам у нього врізався, і завадив завершити безпечний маневр. Хоча впевнена, що все ж це був з її боку безпечний маневр на перехресті.
8) Ступінь вини своєї і Дронова Зайцева оцінює як 70 Дронов і 30 вона.
9) Просить скасувати вирок. Новий вирок призначити до 5 років позбавлення волі і звільнити від покарання на випробування. Тобто - відпустити "умовно".
10) Цивільні позови також поділити 70 на 30.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ну і найцікавіше:
1) Дронов "наздоганяв" Зайцеву
2) Зайцевій також не зрозуміло на який сигнал світлофора виїхав Дронов
3) Зайцева вважає, що Дронову також було необґрунтовано призначено найсуворіше покарання.

Саме Зайцева продовжує читати матеріали справи. Чим може порушувати право Дронова на оскарження. Адже два учасника, і поки вона читає, він чекає.

Закон не обмежує терміни "читання". Але за поданням прокурора або слідчого суд може встановити строки. Це говорить рішення Конституційного суду.
Але тут ключове. За поданням прокурора або слідчого.
Але там з ініціативою поганенько.

Що там буде оскаржити Дронов? В наступному пості."

Нагадаємо, Українцям показали камеру Зайцевої

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Крутий поворот у справі Зайцевої шокував Україну

Також Знай.ua" писав про те, що Зайцева і Дронов розлютили жертв кривавої ДТП у Харкові