У Криму сталася жахлива аварія з кількома загиблими

Місце події

В окупованому путінськими головорізами Криму недалеко від Сімферополя сталася жахлива аварія. Так, в результаті жорсткого зіткнення легковика та мікроавтобуса загинули п'ятеро людей, ще троє отримали травми різної тяжкості.

В Україні стартував популярний фестиваль сучасного мистецтва ГогольFest

Відкриття фестивалю

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У місті Маріуполь стартували відомий фестиваль сучасного мистецтва StartUp ГогольFest. На відкритті заходу виступила рок-група Sun Scream. На фестивалі також виступила група YUKO, яка брала участь у Національному відборі на Євробачення, і Сергій Бабкін. Нагадаємо, що 6-денний фестиваль охоплює головну музичну програму, нічну, дитячу, театрально-перформативну і освітню.

Олена Зайцева має намір подати апеляцію на рішення суду

Олена Зайцева

Олена Зайцева, засуджена до 10 років в'язниці за смертельне ДТП, хоче оскаржити вирок, оскільки винна, за її словами, лише на 30%. Решта 70% лежить на Дронові. Зайцева впевнена, що "якщо б не Дронов, вона б проскочила", і каже, що її вина лише в перевищенні швидкості.

Яніна Соколова жорстко пройшлася по російським пропагандистам

Яніна Соколова

Відома українська журналістка Яніна Соколова порадила всім росіянам відсвяткувати демократичні вибори в Україні шампанським, пишуть "Акценти". Соколова сказала в ефірі авторської програми "Вечір з Яніною Соколовою", що вибори в Україні не виправдали надій Кремля. Виною всьому видно нереалістичні страшилки про вибори президента, які проходили в нашій країні, придумані росіянами.

Володимир Зеленський звернувся до українців з важливою заявою

Володимир Зеленський

У ній він розповів про "секту Зеленського", яка кошмарить бізнес від імені політика: "Всім привіт. Я хочу вам зараз розповісти про таку нову секту під назвою "Ми люди Зеленського". Ми від нього прийшли до вас. Зараз ходять такі аферисти, які ходять до мерів, суддів, прокурорів, до представників малого бізнесу, середнього або великого".