Дуже цікаве відео з'явилося у свято Великодня в мережі. На ньому група людей носить вуличну альтанку зі столиком і лавочками від кута до кута в одному з районів Харкова. Відеодоказ було опубліковано на сторінці спільноти "Х*йова Салтівка" в соціальній мережі Instagram.

На відео група молодих людей несе свій вантаж, їх супроводжують люди на велосипедах і просто повз проходять харків'яни.

Коментарі розсипалися в реготі. Люди жартують, як можуть:
"На шашлики зі своїм ліжко-місцем. Ось це я розумію віп підготовка", "Якщо Магомет не йде до альтанки,альтанка йде до Магомеду", "Х*й знає звідки, х*й знає куди! Хоча вона стоїть взагалі не там! Ахахахах", "Я не можу. А що, так можна було?", "О, знайомі люди", " Що там відбувається?" "Так ось куди альтанки пропадають", " Які люди в Голівуді"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"А за яким номером можна зробити замовлення альтанки ?", "В Сільпо так візки п*здять... до паркування.. До машини . Від машини.. так машину.. до метро.. І... немає", "Ахахах, я такого ще не бачила", "От би свою дурість,та в потрібне місце", "Напрокат чи що", "Походу не влаштовує куди її поставили спочатку", "На металолом".

Як пізніше з'ясувалося, з приходом тепла в альтанці збиралися компанії, які куражились до пізньої ночі і своїми криками радості та буянства не давали спати мирним жителям. Харків'яни не стали цього терпіти і просто перенесли альтанку подалі від вікон житлових будинків, відправивши порушників порядку в таке-собі "заслання". Історія закінчилася сумно, так як споруду все-таки повернули на його законне місце.

Нагадаємо, в Україні зникнуть маршрутки: стало відомо коли.