В Єкатеринбурзі для росіян запланували щедру роздачу великодньої гігантської паски. Про це повідомили у Телеграм-каналі 4chan.

Планували роздати людям по шматочках в коробочках, але жадібний до халяви народ прорвав огорожі і, отдирая шматки, видобуток складав у господарські сумки.

Під час масового святкувала Великодня у росйському місті, мешканці влаштували бійку - дерлись за шматки великоднього хліба. Ці епічні кадри зафіксували на фото очевидці. Просто якийсь жах, люди поводили себе, наче зголоднілі. І ж у таке свято кожна господиня пече власні пасхальні хліби. Але, як бачимо, декому як-то кажуть, на халяву оцет солодкий.

Ще зовсім недавно, на Масляну у Росії народ влаштував ідентичне шоу із млинцями. Люди із захопленням ловили млинці, які їм жбурляли із вікна. Організатори назвали це "обрядом розкидання млинців". Але таких обрядів не проводять ніде у світі, такого не буває апріорі. Росіяни вирішили відзначитись...

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати, що у мережі з'явилося відео на якому можна побачити, як в центрі Томська влаштували халяву - розкидали в натовп 150 кг тістечка "картопля". Звісно, ставлення країни до своїх громадян вражає не на жарт.

"Бажаючих спробувати "картоплю" зібрався цілий натовп, й організатори просто кидали тістечка людям, які з запалом піднімали руки і ловили. Деякі змогли урвати відразу кілька тістечок", - повідомляє видання.

Користувачі соцмереж відразу провели паралелі зі своєрідним святкуванням Масляної на Кубані в 2015 році, коли гостей свята пригощали млинцями з снігоприбиральних лопат. Тоді прикра ситуація набула розголосу на весь світ.

Нагадаємо, британські підприємці відкрили один із самих божевільних міні-гольфу у місті Дербішир.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичайне святкування Нового року або "Свята весни" пройшло на південно-заході Китаю у минулий четвер.

Також "Знай.uа" писав, сотні чоловіків і жінок проткнули металевими предметами власні особи в рамках барвистого параду на індонезійському острові Борнео.