Обраний Президент України Володимир Зеленський може похвалитися не тільки своїми численними досягненнями, але і прекрасними батьками. Адже у поганих батьків не може бути такий чудовий син. Не міг не відзначити це і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував пост-вдячність батькам Володимира.

Мама и Папа Владимира Зеленского. Спасибо этим достойным людям за замечательного Сына.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 29 april 2019

"Мама і Тато Володимира Зеленського. Спасибі цим гідним людям за чудового сина." - написав Шнайдер.

В коментарях українці пишуть і свої слова благорности таким прекрасним батькам:
"Миру і благословення Всевишнего, і повного здоров'я батьків", "Я йому вдячний за те, що він зміг зламати на виборах стару олігархічну еліту. А далі буде видно.", "Виховали порядного, чесного, розумного, працьовитого сина. А головне патріота України не на словах, а на ділі", "Спасибі хоча б за те,що син цих батьків допоміг позбавитися від президента злодія і вбивці.", "Батько Зеленського професор і доктор наук, який виростив і дав знання молодому вченому.Його знають не тільки в Україні, але і за кордоном. Він дав своєму синові порядність і людяність, а не передав крадене стан, як декому."

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95" та "Ліги сміху")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95" та "Ліги сміху")

"А велич у тому, що це прості люди, які не носять годинники Tissot, і вбрання від дольче габана", "Справжні люди без хімії", "Чудові прості люди, мені дуже цінно", "Вони виховали гідного людини. Дай бог щастя і міцного здоров'я цим людям.", "А сила в правді, а правда за Зеленським і нашим народом, якщо ви вважаєте себе таким. Спасибі його рідним, що таким виховали сина"

Нагадаємо, Володимир Зеленський - президент України: у ЦВК порахували 100% голосів виборців.

Як повідомляв Знай.uа Олена Зеленська підірвала мережа відвертими кадрами в купальнику: фото.

Також портал Знай.uа писав, Коломойський розповів, що зробить із Зеленським: великі плани.