Ціни на полицях українських супермаркетов зростають у геометричній прогресії, що турбує багатьох українців. При чому, покупці помічають, що вітчизняні продукти, якими славиться Україна, обходяться їм дорожче, ніж аналогічні імпортні товари. Такими спостереженнями поділився і юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Актуально)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 29 april 2019

На фото зображений ігровий автомат для витягування іграшок, але замість них там лежить звичайна українська цибуля. Так як різко зросли ціни на овочі і фрукти - кадр, як ніколи "в тему".

"Актуально" - лаконічно підписав фото Шнайдер.

Українці в коментарях висловили свою думку на таке видовище:
"Їжте те, що самі виростили", "А що ви хочете: щоб вирощували і на халяву вам віддавали?", "Хочемо цибулю дорожче ананасів", "Наздоганяє м'ясо", "Годі нити. Азаров сказав же брати лопату і вырощувати і капусту і цибулю".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Але це не єдиний пост Михайла, присвячений варварським цінами на потрібні продукти. Також він поділився і цінами на моркву і купасту.

Дякуємо Петро Олексійович...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 29 april 2019

"Спасибі, Петро Олексійович" - свідчить підпис під фото.

Українці не стримують себе в коментарях:
"Зате є мова та віра", "Ми вже в Європі або в іншому місці?", "Причому дорожчає все з кожним днем!!! Думається,що це помста 75% за свій вибір!"

"Сьогодні "дякували" Гаранту у Львові... У мене було відчуття, що Петро Олексійович продовжує здавати аналізи мені прямо в очі.", "Їжте банани, вони дешевші", "Так, вже борщ, нам не по кишені."

Нагадаємо, українці показали новий спосіб посадки картоплі, відео збирає сотні тисяч переглядів та захопливі коментарі.

Як повідомляв портал Знай.ua, найдоступніші раніше продукти тепер навіть не кожному пенсіонеру по кишені.

Також Знай.ua писав про те, що Росія заборонила експортувати бензин та нафтопродукти до України. Список поповнився новими видами товарів.