Держбанк "ПриватБанк" у відповідь на відгук незадоволеного клієнта про затримку грошових транзакцій повідомив про те, що згідно з регламентом банк може здійснювати їх протягом трьох діб.

Про це стало відомо завдяки розлогому коментарю незадоволеного клієнта в мережі.

"В п'ятницю, 26.04.2019 р., відправив зі своєї зарплатної картки Приватбанку на карту Монобанку пристойну суму. Поки полежать, якийсь % від залишку капне, а потім додам і відкрию депозит. Вже відправляв пару раз за реквізитами — не швидко, але на наступний день доходили. Не тут то було! Дзвоню 27-го, 29-го: де гроші? Відповідь будуть 02 травня(!). Ау, Приват: на дворі 21-е століття, cashless, інтернет і т. д. і т. д. Гроші дійдуть через тиждень. Питання: а як же хвалений режим 24/7/365? При тому, що з Моно в Приват доходять гроші за 20секунд з нульовою комісією.", - пояснив клієнт банку.

ПриватБанк
ПриватБанк

Фахівець служби підтримки "Приватбанку" повідомив про те, що банк може затримати переказ грошових коштів протягом 3-х днів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Хочемо зауважити, що регламент проведення міжбанківських переказів може становити до 3 банківських днів. Детально ознайомитися з цією інформацією Ви завжди можете за посиланням: https://privatbank.ua/ru/perevod-na-kartu-schet-v-drugom-banke Ще раз перепрошуємо за незручності.", - повідомили у ПриватБанку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 29 квітня, стало відомо про те, що державний ПриватБанк влип у черговий скандал через некоректну роботу зі своїми клієнтами. Так, на сайті Мінфіну в розділі "Відгуки" з'явилася серйозна скарга клієнта.

Нагадаємо, "Головне здоров'я, гроші заробити": ПриватБанк вляпався у новий скандал, цинізм зашкалює.

Як повідомляв Знай.иа Коломойский рассказал, що зробить з Зеленським: великі плани.

Також Знай.uа писав, ПриватБанк попередив українців про неминуче: плануємо до кінця літа.