30 квітня, в Центрі соціальної підтримки дітей "Довіра", на вулиці Тополиної, 2-річну дівчинку прив'язали до стільця. Вихователі пояснили цей вчинок педагогічними заходами.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що близько 17:20 чоловік прийшов в установу провідати дитину, над якою він вже оформляє опікунство. Проте, йшовши всередині будівлі чоловік помітив в одній із кімнат дівчинку, яка прив'язали шарфом до стільця.

Він відразу ж звернувся до вихователя групи з питанням про причину такого кроку. На що йому відповіли, що дівчинка заважала педагогам, і її покарали за погану поведінку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому чоловік відразу ж взявся пояснити виховательці, що це неприпустимі методи виховання дітей, проте жінка ні як не відреагувала на слова чоловіка.

Більше того, коли чоловік спробував зняти випадок на телефон, педагоги завадили йому це зробити.

"Я регулярно чую, як тут все кричать на дітей, але цей інцидент став останньою краплею. У них навіть не виникає жодних підозр, що вони щось роблять не так, і відчувають себе дуже вальяжно", - каже Євген.

Варто нагадати, що все частіше з'являються звернення розлючених батьків про те, що їх дитину кривдять в освітніх установах, що чадо піддається знущанням, глузуванням або навіть фізичному насильству. Всі українці завжди співчувають постраждалим і роздають поради, але одна з виховательок вирішила розповісти про зворотій бік таких ситуацій, коли найчастіше неправа сама дитина.

Нагадаємо, питання української мови завжди стояло і продовжує стояти дуже гостро. Дійсно, кожен сам має право вирішувати, як йому зручніше спілкуватися, але те, що нещодавно сталося в навчальному закладі шокувало українців.

Як повідомляв "Знай.ua", вчителі і поліція не реагують на булінг в Одесі, це і стало причиною чергового скандалу та гарячою темою обговрень в мережі всією країною. Справа у тому, що в одній зі шкіл жорстоко побили підлітка, батьки у відчаї та не знають, як діяти.

Також "Знай.ua" писав, що у Кропивницькому в лікарні у дитячому інфекційному відділенні перебувають шестеро дітей. Усі вони вихованці дошкільного закладу освіти № 31 "Березка".

Зеленський вміє грати в довгу. Андрій Єрмолаєв про майбутнє президентство Зеленського