Український олігарх Ігор Коломойський відзначився скандальною заявою, яка стосується війни на Донбасі.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Свою позицію він озвучив у інтерв'ю програмі Bihus.Info, зазначивши, що Майдан в 2013-14 роках завдав шкоди Україні.

"Майдан – це погано. Тому що влада Януковича довела до Майдану, а революція — це завжди погано. Мінус Крим, мінус Донбас, мінус 13 мільйонів (людей в країні)", – сказав Коломойський, додавши, що в цьому винні "Янукович, Росія, революція, взаємна ненависть і громадянський конфлікт".

Революція Гідності, річниця на Майдані Незалежності
Революція Гідності, річниця на Майдані Незалежності

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"На Донбасі громадянський конфлікт. Можна сказати, і громадянська війна. Просто війна глобальніша, а це – громадянський конфлікт", – заявив Коломойський.

Як зазначив олігарх, на Донбасі "воюють українці з українцями", але конфлікт "спровокувала й організувала Росія".

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

При цьому Коломойський підкреслив, що Кремль підтримує ЛНР і ДНР", і якщо б не його участь, то конфлікт давно був би врегульовано.

Нагадаємо, колишній заступник голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов не має відношення до команди майбутнього глави держави Володимира Зеленського.

Таку заяву зробив олігарх Ігор Коломойський в інтерв'ю програмі Bihus.info. Відповідаючи на питання, чи має Портнов відношення до Зеленського, він сказав: "Немає ніякого. Як чорт від ладану".

Як повідомляв раніше Знай.ua, олігарх Ігор Коломойський стверджує, що у нього не було ніякої угоди з Нацбанком і українським урядом про націоналізацію Приватбанку. Про це стало відомо з відео на YouTube-каналі Bihus.Info.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Так, в інтерв'ю Денису Бігусу Коломойський заявив, що чинна українська влада порушила домовленість, пов'язану з націоналізацією банку в кінці 2016 року.

Також Знай.ua писав про те, що олігарх Ігор Коломойський заявив, що не збирається звертатися до майбутнього президента України Володимира Зеленського з будь-якими проханнями.