Новообраний президент України Володимир Зеленський готовий виступити з ініціативою створення Міністерства щастя в українському уряді.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пише засновник школи щастя, відомий ресторатор Маргарита Січкар.

Зокрема, вона розповів, що під час розмови з новобраним президентом вони поговорили про створення так званого Міністерства щастя.

« Привет, Володя! Давно не виделись! Когда инаугурация?» « Привет, пока и сам не знаю:)»- ответ избранного Президента. «...

Geplaatst door Маргарита Сичкарь op Vrijdag 3 mei 2019

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Привіт, Володя! Давно не бачилися! Коли інавгурація?
Привіт, поки і сам не знаю:) - відповідь обраного Президента. Робимо Міністерство Щастя в Україні?! - питання.
Звичайно! Знаєш скільки працівників в Міністерстві щастя ОАЕ? - запитує Володимир.
10! - моя відповідь.
Точно:) - підтвердив Зе:)", написала Січкар.

Варто відзначити, що подібне відомство з'явилося у 2016 році в Об'єднаних Арабських Еміратах. Ключовим завданням міністерства у цій країні є створення соціальних благ і задоволення.

Варто нагадати, що Палата представників конгресу США на відкритих слуханнях озвучила цілі і завдання перед новообраним президентом України Володимиром Зеленським.

Наголошується, що доповідачами-учасниками дискусії були екс-помічник держсекретаря США по Європі і Євразії Вікторія Нуланд, координатор держдепартаменту з санкцій Деніел Фрід і чинний глава Інституту дослідження війни Джон Кін.

Нагадаємо, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", український олігарх Ігор Коломойський заявив, що поки ще чинний президент України Петро Порошенко хотів, щоб телеканал "1+1" належав йому. Саме аудиторія цього телеканалу була електоратом Порошенка. За словами олігарха, чинний гарант програв президентські вибори в Україні, тому що у нього не було телеканалу "1+1".

Також "Знай.ua" писав, що переможець президентських виборів Володимир Зеленський раніше заявив, що планує провести переговори з українськими олігархами, щоб встановити "правила чесної гри". За словами представників його команди, він вже викликав представників бізнесу на масштабну зустріч. Журналіст Олександр Дубинський порадив слузі народу, про що варто поговорити з підприємцями.

Зеленський повинен виправдати очікування людей - посадити у в'язницю корупціонерів. Пальчевський