Палата представників конгресу США на відкритих слуханнях озвучила цілі і завдання перед новообраним президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє посольство України в США в соцмережах

Конгрес США
Конгрес США

Наголошується, що доповідачами-учасниками дискусії були екс-помічник держсекретаря США по Європі і Євразії Вікторія Нуланд, координатор держдепартаменту з санкцій Деніел Фрід і чинний глава Інституту дослідження війни Джон Кін.

США чекають від Зеленського продовження політики, яка спрямована на антикорупційні реформи. Також вони хочуть, щоб він забезпечив політичну стабільність та економічний добробут країни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Повідомлення посольства свідчить, що експерти і члени американського конгресу відзначили головні позиції:

  • США повинні показати тверду підтримку України і прийняти безпосередню роль у розвитку реформ і збільшити політичну, дипломатичну й військово-технічну допомогу в боротьбі проти Росії;
  • США повинні звернути особливу увагу на спостереження за ситуацією щодо безпеки в Азовському морі;
  • Важливо посилити роботу над збільшенням санкцій США проти Росії в координації з європейськими партнерами;
  • США і Європа повинні скоординувати свої позиції в енергетичній сфері, щоб протидіяти спробам Росії маніпулювати енергетичними ресурсами, зокрема, проектом Північний потік-2, в політичних цілях.

Варто нагадати, що Новообраному президенту Володимиру Зеленському, який напередодні оголосив про те, що шукає в свою команду прес-секретаря, прислали більше три тисячі резюме.

Про це розповіли в штабі Зе!Команди.

У повідомленні говориться, що резюме надіслали відомі блогери, журналісти, піар-менеджери, телеведучі та актори. Імена в команді переможця виборів називати поки не хочуть.

Нагадаємо, Зеленського призвали "попрощатися" з Радою

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський може розібратися з Ахметовим та іншими олігархами цікавим способом

Також "Знай.ua" писав про те, що Богдан назвав майбутніх чиновників Зеленського