Зеленський почав круту гру проти Путіна
Зеленський почав круту гру проти Путіна

Зеленський почав круту гру проти Путіна

Президент України Володимир Зеленський почав своєрідні "дебати" з лідером країни-агресора, своїм тезкою Володимиром Путіним. І в цій полеміці відверто виграє український Володимир. В обміні думками між президентом Росії Володимиром Путіним і президентом України Володимиром Зеленським другий виглядає адекватнішим. Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко у коментарі для InfoResist.

У Києві заживо згоріли двоє людей
У Києві заживо згоріли двоє людей

У центрі Києва живцем згоріли двоє людей

У центрі Києва виявили жахливу знахідку – біля проспекту Перемоги знайшли тіла двох обгорілих людей. Мертвих чоловіків виявили в каналізаційному колекторі. У п'ятницю, 3 травня, близько 5 годин ранку перехожі помітили дим, вони і викликали рятувальників. Запах гару біля мосту, де знайшли загиблих, відчувається досі. Місце, де сталася пожежа, огородили біло-червоною стрічкою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Рада кардинально переробить скандальний мовний закон

Прийнятий Верховною Радою закон про використання в Україні державної мови містить низку недоліків, які не дозволяють йому нормально функціонувати. Про це заявила народний депутат від БПП Ірина Суслова, передає Обозреватель. За її словами, цей закон "буде внесено велику кількість поправок, тому що є величезна кількість непорозумінь".

В Україні падає долар: Нацбанк ощасливив новим курсом

На понеділок, 6 травня, Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс долара США до гривні: 1 долар США 26,56 грн. Якщо порівнювати з 3 травня, курс долара знизився на вісім копійок після зростання на сім копійок днем раніше. Аналітики підкреслили, що зниження курсу спостерігається через те, що на ринок потрапила валютна виручка, яку експортери накопичили за період пасхальних вихідних. У той же час повідомляється, що за місяць квітень гривня зміцнилася до долара на 2,3% порівняно з березневим курсом, підрахували в НБУ.

Стрільба, заручники і спецназ: в українській колонії твориться справжнє жахіття

У Черкаській виправній колонії №62 стався бунт ув'язнених. Зазначається, що випадок стався ще 28 квітня. Про це передає Адміністрація Державної кримінально-виконавчої служби України у своєму Facebook. Адвокат Сергій Старенький назвав причини, які пробудили ув'язнених на бунт і розповів про тотальну корупцію.