Зеленський назвав дату інавгурації

Обраний президент України Володимир Зеленський пропонує провести інавгурацію 19 травня. Про це він заявив журналістам під Верховною Радою, куди прибув для зустрічі з головами фракцій.

"Ми будемо пропонувати 19 травня. Це головне питання, і ми з нього почнемо (зустріч — ред.)", — сказав Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Зустріч Зеленського з нардепами показали одним фото: "Дивляться зі злістю шавки режиму"

Українська активістка і блогер, уродженка Криму, переїхала в Київ після окупації півострова, Ліза Богуцька зазначила, що співробітництва Володимира Зеленського та Верховної Ради у нинішньому складі не буде точно і назвала їх засідання "зустріч на Ельбі". На доказ вона виставила на своїй сторінці в соціальній мережі фото з зустрічі.

Аномальна спека
Аномальна спека

Пекуче сонце і +30 в тіні: синоптики попередили, коли Україну "розплавить"

Червень і липень поточного року обіцяють бути аномально спекотними в нашій країні, при цьому температура повітря підніматиметься вище +30 градусів. Однак, незважаючи на сонячну погоду, варто очікувати кілька дощових днів, про що синоптик Леонід Горбань заявив під час бесіди з журналістами.

Потужний вибух прогримів на великому хімзаводі, є жертви

На відомому і досить великому американському заводі штату Іллінойс вчора пізно ввечері стався потужний вибух. Як повідомляє сайт "Chicago Tribume" інцидент стався в місті Уокіган. Про це на своїй офіційній сторінці в Twitter повідомило представництво шерифа в окрузі Лейк.

Курс валют на 5 травня змусить українців повірити у диво

Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс валют на понеділок, 6 травня. Так, офіційний курс долара впав на 7 копійок і зупинився на рівні 26,48 грн/долар. Про це повідомляється на сайті регулятора.