Практично цілий тиждень по всій території України котилися рясні і сильні дощі, а температура повітря зовсім не радувала на вихідних. Але на початок тижня синоптики прогнозують помітне поліпшення ситуації. Про це повідомляє сайт гідрометцентру України.

У понеділок, 6 травня практично в усіх областях країни очікується суха і тепла погода. Не пощастить лише західній частині країни.

Прогноз на понеділок

Так у Львівській та Івано-Франківській областях очікується дощ, а температура повітря триматиметься на позначці 14-16 градусів тепла. В Тернопільській, Вінницькій та Хмельницькій областях повітря прогріється до 20 градусів вище нуля, але короткі дощі все-одно не пройдуть стороною.

На Закарпатті термометр покаже 15-17 градусів, а за вікном буде суха і сонячна погода. Аналогічна ситуація очікується і на Волині.
На півдні і сході країни дня пройде без опадів. Можливе підвищення вологості тільки в Полтавській області, температура при цьому практично скрізь однакова - 20-25 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У центральних областях і зокрема в Києві градусник покаже 21-23 градуси тепла. На щастя, погода для цього регіону буде сухою і сонячною.

Вночі по всій території України температура буде триматися в районі від 8 до 11 градусів вище нуля. Можливі проливні дощі в окремих регіонах західної України, по всій решті території подібна ситуація не передбачається.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на цьому тижні прогноз погоди буде вельми невтішним для українців і по всій території країни очікується "конкурс на виживання".
Як повідомляв портал "Знай.ua", потужний циклон "Фанні" знищує все на своєму шляху. Шквальной вітер зі швидкістю 200 метрів в секунду зносить дахи, вириває вікна і залишає після себе лише десятки жертв. Останній раз така стихія бушовала більше 20 років тому.
Також "Знай.ua" писав, що біля столиці сталася страшна авіакатастрофа з якої абсолютно ніхто не вибрався живим. В мережі опубліковані фотографії і можливі причини катастрофи від яких волосся стають дибки.