У Венесуелі поблизу Каракаса зазнав аварії військовий вертоліт.

У катастрофі померли всі, хто знаходилився на борту.

Передає Reuters

Міноборони стверджує, що вертоліт летів летів зі столиці Каракаса в західно-центральний штат Кохедес.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Президент Ніколас Мадуро був в цей день в Кохедесі на військових навчаннях, які, за його словами, демонстрували військову готовність Венесуели "до загрози, яка надходе від США".

"Я глибоко шкодую про цей інцидент і висловлюю свої щирі співчуття їхнім родичам і друзям", - пише президент Венесуели

Варто нагадати, що У середу, 1 травня, стало відомо про трагедію на Гавайських островах - в результаті аварії туристичного вертольота загинули люди.

Про це повідомляє BBC.

У повідомленні говориться, що туристичний вертоліт Robinson R44 розбився в житловому районі округу Гонолупу. В результаті інциденту загинули 3 людини - пілот і двоє пасажирів.

"Туристичний вертоліт впав в гавайському житловому районі і загорівся, убивши всіх трьох людей на борту", - розповідають чиновники.

Також ми писали, що У повітряному лайнері, який зазнав аварії в Хабаровському краї, був високопоставлений російський чиновник. Відомо, що в Росії 27 квітня розбився посеред лісосмуги легкомоторний літак Як-18. Представники регіонального уряду розповіли журналістам нові факти про авіакатастрофу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

інформації про журналістів, аварія сталася в Хабаровському краї неподалік від аеродрому "Калинка". Відомо, що дві людини потрапили в аварію на легкомоторному двомісному літаку Як-18. Після зіткнення ніхто з тих, хто перебував на борту, не вижив.

Нагадаємо, У США Boeing з сотнею пасажирів на борту звалився в річку

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Тюремний автобус протаранив тягач з танками

Також "Знай.ua" писав про те, що У Росії автобус з українцями врізався у вантажівку, десятки потерпілих