Мешканка Мелітополя, що в Запорізькій області розповіла про своїх племінників, яких пов школі до того, що в одного з них розпочався невроз. Про це вона написала у спільноті Мелітополя в соціальній мережі Instagram.

"Мої племінники навчаються у 1 класі, 2 школа, яка знаходиться в авіамістечку. Одного з дітей виловили 4 школярів і побили, а другий племінник хотів заступитися, але його зловили і начили бити між ніг. Діти мовчали, поки сестра не побачила синці. Побачивши синці, вона почала з'ясовувати звідки і як. Вони розповіли про це і сестра вирішила відразу у всьому розібратися. Як підсумок - було зібрання між батьками. Одна мама визнала провину, а директор і інші батьки сказали, що це ви винні у вихованні своїх дітей, мовляв вони у вас м'які, як вони в армію підуть, Ви погані батьки . Що б ви розуміли все це сталося на уроці і вчитель ніяк не відреагував. Сказав, нічого подібного, ваші діти брешуть. Загалом,я хочу що б про це знали всі, тому що булінг в школах, а особливо в 1 класі - це жорсткі речі. У одного з племінників невроз."- написала українка.

школа
школа

В коментарях одразу почали писати неровнодушные українці:
"Це просто кошмар. Якщо така безкарність, педагоги не діють - значить є відділ освіти, прокуратура", "Однозначно перевести дітей до іншої школи. Якщо педколектив налаштований проти дітей, то чого доброго вони можуть навчити далі.", "Що ви роздмухуєте з мухи слона! На те вони і хлопчики, вони сьогодні побилися, завтра помиряться. Не крадіть у дітей їх дитинство!"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Відгукнулися в коментарях і батьки дітей, що били племінників автора:
"А тепер і я хочу донести правду цієї ситуації! Я одна з батьків цих, як ви сказали, "к*нчених дітей". Цією статтею ви звичайно винесли нібито проблему наших дітей і вчителів! Але ви і нагадили на директора та вчителя! Почнемо з того, що діти завжди реагують на різні фактори. І ці два брата не кращі за інших дітей! Вони самі провокували інших дітей! І не одноразово, це і матюки і лізли нахабно, за що і отримували відповідь тим же. Ви можете засуджувати нас! Але не маєте права поливати брудом! Ні нас, ні колектив школи! Якщо вашу дитину штовхнули і у неї з'явився синець - це не побиття!!! Були свідки!!! Ми теж можемо писати скарги! На наклеп! І навіть знімати побої! Якщо раптом знайдемо синяк на тілі своїх дітей!", "Даремно ви почали цю війну! Дуже шкода, що ви настільки далекі від реальності!"

Нагадаємо, в українській школі спалахнув скандал з учителем, адміністрація знизує плечима.

Як повідомляв Знай. ua, Чичеріна накинулася на Макаревича з-за російських паспортів.

Також портал Знай. ua писав, що дівчинка відчула на собі методи інквізиції.