У п'ятницю, 17 травня компанія "Мотор Січ" офіційно припиняє регулярні авіарейси за маршрутом "Київ-Ужгород" і назад. Про це повідомляє контактний центр компанії "Мотор Січ".

Останній рейс за цим маршрутом зроблять 10 травня. Так, вже зараз є можливість онлайн купити квитки до Ужгорода чи назад лише до 10 травня, а вже з наступного тижня квитки не продаються.

В авіакомпанії пояснили таке рішення нерентабельністю рейсів у напрямку Закаратья.

Перед виборами, 15 березня даний авіарейс за маршрутом "Київ-Ужгород" відкривали особисто президент України Петро Порошенко і міністр інфраструктури Володимир Омелян. Перший якраз тоді прибув на Закарпаття в якості кандидата в президенти з офіційним візитом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, рейс протримали всього два місяці після чого в компанії прийняли рішення про його закриття. В українців було чимало питань щодо доступності цін на літак. Повідомлялося, що найдешевший квиток коштував від 2 тисяч гривень.

Крім того, питання виникали і до самого маршруту, так як рейс з Києва до Ужгорода здійснювали з 2-годинний пересадкою у Львові.

Раніше повідомлялося, що літак Sukhoi Superjet, загоряння якого забрало життя як мінімум 41 людини в Шереметьєво, насправді виявився і правда не таким безпечним в принципі. Люди почали збирати підписи до петиції, в якій просять заборонити польоти на цьому авиасудне.

Повідомляється, що за останній рік у Росії відбулося як мінімум 8 великих пригод з літаками Sukhoi Superjet 100.

Нагадаємо, Путін розлютив росіян словами про трагедію в Шереметьєво.

Як повідомляв Знай. ua, аеропорт "Бориспіль" потрапив у гучний скандал, сотні пасажирів "в заручниках".

Знай. ua писав, що МАУ скасувала десятки рейсів, що обов'язково треба знати.