Закони психології неможливо, та і нерекомендовано ігнорувати. Це знають усі люди, представники будь-яких професій і навіть шахраї. Зверніть увагу на ці психологічні трюки, щоб вони допомогли вам у житті або ж допомогли викрити того, хто намагається вами маніпулювати.

Як розсекретити того, хто потайки за вами спостерігає

Всі не раз потрапляли в ситуацію, коли відчувають або навіть бачать краєм ока, що за ними спостерігають. Цей трюк як раз для таких випадків. Якщо ви відчуваєте, що хтось дивиться на вас, то просто позіхніть і подивіться на цю людину. Відомо, що позіхання "заразне" і той, хто на вас дивився, теж "заразиться", повідомляє видання Variat.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як розсунути натовп

Це дуже корисно в сучасних реаліях, коли стовпотворіння наприклад в метро або торговому центрі уповільнює ваш крок. Щоб натовп сам розійшовся, необхідно поглядом "зачепити" ту точку, до якої ви хочете дійти і просто покрокувати туди. Неймовірно, але люди самі почнуть розступатися. Але, це не подіє, якщо ви в сонцезахисних окулярах.

Як змусити розповісти все

Якщо ви розумієте, що ваш співрозмовник вам чогось недоговорює, не треба перепитувати. Просто наполегливо подивіться людині в очі. Погляд викличе дискомфорт і почуття провини змусить заговорити

Як змусити людину виконати прохання

Тут все елементарно: хочете купити зі знижкою в 200 гривень, запросіть знижку в 400 грн і це розповсюджується на все. Відомо, що людина сама з вами почне "торгуватися". Та й, відмовивши першого раз, вона буде відчувати провину і відмовити вдруге буде набагато важче.

Ілюзія зацікавленого

Коли ви дивитеся людині прямо в очі, то у нього створюється враження, що ви його дуже уважно відчуваєте. Тому, якщо вам хтось сподобався, при першій розмові намагайтеся розгледіти колір очей співрозмовника. Помітивши такий погляд, він стане лояльнішим до вас.

Частіше називайте співрозмовника по імені

Власне ім'я - це найчастіше найкраща мелодія для вуха людини. Тому, чим більше ви називаєте співрозмовника по імені, особливо в перші моменти знайомства, тим більш симпатичнішими будете йому здаватися.

Ефект Снекмена.

Даний трюк став відомий завдяки відео з інтернету, на якому двох забіяк у вагоні метро зупинив чоловік, просто пройшовши між ними. Неймовірно, але тут є невеликий секрет. Чоловік, якого незабаром прозвали Снекменом, в цей час ... жував. Їжа діє на людей заспокійливо. Самі того не підозрюючи, люди, які спостерігають, як їсть інша людина, стають менш агресивними.

Нагадаємо, коли дезодоранти не допомагають: все, що потрібно знати про надмірну пітливість.

Як повідомляв Знай.иа знайдено унікальний зразок шкіри стародавньої рептилії: вчені невимовно щасливі.

Також Знай.uа писав, польоти в космос можуть заборонити: через невагомість миші зійшли з розуму, це чекає і людей.