Компанія "Нова Пошта" збирається запустити бета-версію оновленого відділення №285, яке отримає низку змін порівняно з традиційними пунктами.

Цю інформацію повідомили представники компанії, передає "Хвиля".

Зона самообслуговування

Клієнти зможуть самостійно упакувати і оформити товар:

  • підібрати правильну упаковку;
  • створити експрес-накладну в мобільному додатку;
  • надрукувати наклейку і залишити посилку в зоні drop-off.

"Вам більше не потрібно взаємодіяти з оператором або чекати — швидко і просто".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Зона drop-off

Клієнти зможуть прийти у відділення із заздалегідь упакованою та оформленою онлайн посилкою і залишити її в спеціальній зоні — звідти її забере співробітник для відправки.

Зона експрес-видачі посилки

Посилки можна буде сплатити онлайн і швидко забирати їх у спеціальній зоні.

Поділ клієнтських зон: для відправників і одержувачів

Для клієнтів, які не хочуть самостійно оформляти і оплачувати онлайн, з'являться поліпшення, які прискорять процес обслуговування.

Зона огляду посилки

У відділенні нового формату з'явиться примірочна з дзеркалом, пуфом і розетками — тут можна приміряти одяг, взуття і перевірити куплені гаджети.

"Ми тільки почали тестування цього формату. Це експеримент. Будемо знаходити помилки і виправляти їх, слухати зворотний зв'язок клієнтів і реалізовувати їх побажання. Це перший з багатьох експериментів і продуктів в бета-версії, які ми плануємо випустити на ринок". відзначив співвласник

Нагадаємо, в Дніпрі сталося жорстке пограбування відділення "Нової пошти". Відомо, що незадоволений клієнт пустив у хід холодну зброю, коли збагнув, що "хитрість" з підробленими документами не спрацювала.