МВФ
МВФ

МВФ не дасть транш Україні

Фіксованість українського уряду на парламентських виборах восени не дозволить Україні вчасно виконати умови Міжнародного валютного фонду і отримати транш за програмою stand-by у цьому році. Про це зазначається у дослідженні ринків Європи JP Morgan.

Гроші
Гроші

Скотилися на кілька років назад: експерти розповіли, як змінилася зарплата українців

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Станом на березень поточного року в нашій країні середня зарплата в доларовому еквіваленті майже досягла показника цього ж місяця, але 2013 року, і склала 10 237 гривень або 385 доларів. У повідомленні вказується: "Середня заробітна плата штатного працівника підприємств, установ і організацій в березні 2019 року склала 10 237 гривень, що в доларовому еквіваленті становить 385 доларів США і на 21% перевищує показник минулого року. Середня заробітна плата за березень 2019 року майже досягла показника 2013 року, коли вона становила 3212 грн і 394 дол. відповідно"

Приватбанк
Приватбанк

Зеленському порадили, що робити з ПриватБанком

Як пріоритет будь-яких управлінських рішень - фінансова стабільність держави повинна бути на першому місці. На цьому наголосив голова наглядової ради ПриватБанку Енгін Акчакоча в інтерв'ю Радіо НВ. Чиновник дав відповідь на питання, як обраному президенту України Володимиру Зеленському поводити себе по відношенню до ПриватБанку, Ігоря Коломойського та банківської системи України.

Roshen
Roshen

Британська компанія подала в суд на Roshen

Британські архітектори з компанії "Jones East 8" подали в суд на корпорацію "Рошен" за те, що вона вкрала їх дизайн будівництва заводу по переробці молока у Вінниці. Вони вимагають 140 тисяч доларів компенсації. Суд призначено на наступний тиждень.

Дощ в Україні
Дощ в Україні

На Україну насувається крижаний циклон Xerxes

В Україну насувається циклон Xerxes, який принесе собою чергову порцію дощів і температурні гойдалки. Про це попередила синоптик Наталка Діденко в Facebook. За її словами, у західних областях очікуються сильні опади, можливий навіть мокрий сніг.

"У районах Прикарпаття, можливий мокрий сніг", - попередила синоптик.