З працівниками комунальних служб українцвв завжди пов'язували і пов'язують конфлікти. І це створювало велику проблему. Часто приводом для цих конфліктів було не зовсім тверезий або зовсім не тверезий стан цих самих працівників. Животрепетне питання вирішив підняти і українець, голова громадської організації "Об'єднана Молодь Майбутнього" Тарас Рибаченко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Громада а що думаєте ви ? Вчора весь вечір задавався питанням. А чи часто ми стикаймося з п’яними працівниками...

Geplaatst door Taras Rybachenko op Dinsdag 7 mei 2019

"Громадськість, а що думаєте ви? Вчора весь вечір питав. А чи часто ми стикаємось з п'яними працівниками комунальної сфери? Або наприклад з п'яними працівниками Укравтодору або районного КП ШЕУ? Мені періодично такі працівники попадаються на очі. Що робити, коли п'яні робітники у свій робочий час замість того, щоб виконувати свою роботу байдикують і на весь двір спілкуються нецензурною лексикою ?? Я знаю, що водіїв громадського транспорту вранці перевіряють і тільки потім випускають на маршрут до людей. А що ж з працівниками комунальної сфери ??? Чи їх хтось перевіряє?" - написав Тарас.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

України в коментарях поділились своїми думками на цей рахунок:
"Пропонуєш - роби!! Ми підтягнемося. По іншому нічого не зміниться", "Їдьте до пішохідного містка - вас там всіх пропустить на 400 000 000 грн"

Нагадаємо, попередили про зміну тарифів на комунальні послуги.

Як повідомляв портал Знай.uа, кому з українців відмовлять у субсидії і чому.

Також портал Знай.uа писав про те, що в липні на прожитковий мінімум в нашій країні очікує підвищення – розмір мінімальної пенсії виросте на 65 гривень (з 1497 до 1564 гривень), а максимальною на 650 гривень (з 14,97 до 15,64 тис. гривень), що зазначено в прийнятому бюджеті Пенсійного фонду.