Скандально відомий російський актор Андрій Мерзлікін, якому офіційно заборонено в'їзд до України, незаконно перетнув державний кордон методом "перебіжки" через рапсове поле.

Про це акторові вистачило нахабства написати в своєму Instagram.

В даний момент актор знаходиться в Молдавії, недалеко від кордону України. Це і надихнуло Мерзлікіна "скористатися моментом". Підписники попередили актора про наслідки його вчинку, за яким може стояти реальна кримінальна відповідальність.

Деякі висловили надію, що незабаром київська влада прибире артистів з чорного списку, дозволивши їм безперешкодно приїжджати в країну. Інші ж навпаки, порадили Мерзлікіну "вирушати за поребрик".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий актор Федір Добронравов, який переніс інсульт, з'явився на прем'єрі фільму режисера Сергія Саркісова "На Париж!". Варто зазначити, що в березні цього року 57-річний актор Федір Добронравов не зміг вийти на сцену під час однієї з вистав. Глядачам пояснили, що актор погано себе почуває. Шанувальники відразу ж захвилювалися такому, адже нещодавно він переніс інсульт.

Сам Добронравов розповів, що проходив тільки планове обстеження. Однак на червоній доріжці, коли актор відвідав прем'єру фільму "Париж" шанувальники звернули увагу на зовнішній вигляд актора, який значно постарів і змарнів.

Нагадаємо, російський лікар-Дракула випив кров зі свого однокласника.

Як повідомляв Знай.uа у мережі з'явилися куплені Охлобистін і Пореченков, які підтримали Зеленського".

Також Знай.uа писав, Бодров "воскресне" заради "Брата-3": Росія на вухах, вкрали лаври у мерця.