У цьому році ціни на популярні овощи в Україні рекордно зросли. Капуста набрала в ціні майже на 95%, а цибуля тепер коштує дорожче бананів і апельсинів, привезених з далеких країн. Українці зі сльозами на очах жартують про ціни на продукти і юрист Михайло Шнайдер вирішив не залишатися осторонь і підкинув ще привід для життєвих жартів.

ринок
ринок

У об'єктив камери Шнайдера тепер потрапила не цибуля або капуста, а інший важливий для українців продукт - часник за ціною майже 60 гривень за кілограм. Про це Михайло повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Не Луком Единым. Килограмм Чеснока – 59 ГРИВЕН 95 КОПЕЕК.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 7 mei 2019

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Не цибулею єдиною. Кілограм часнику – 59 гривень 95 копійок." - просто і лаконічно написав Шнайдер.

Українці у коментарі моментально відгукнулися, не перестаючи жартувати:

"Та що ви так переживаєте? Он Супрун вже розповіла чим можна замінити цибулю,трохи подумає і про часник розповість.", "У Харкові в кінці квітня : в Сільпо 54, в Класі 79, на ринку 120.", "Головне, що є", "Ясна річ,у цибулі жирність 2.5. У часнику 3.2", "Чекаємо поради від МОЗ", "Ще місяць тому часник коштував 12 грн. Аграрна країна - ні грошей, ні продуктів.", ""Елітна" зброя від вампірів".

Багато українців побажали, щоб Супрун знову дала поради й на рахунок цього продукту так, як недавно "просвітила" щодо цибулі.

Голова МОЗ на своїй сторінці в Facebook розповіла українцям, чим можна замінити в меню ріпчасту цибулюЮ о різко злетіла в ціні. В хід пішли порей, селера і навіть яблука з грушами.

Нагадаємо, економісти спрогнозували падіння цін на популярні овочі та фрукти.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям пояснили, як купити безпечну зелень на ринку.

Також Знай.ua писав про те, що експерти розповіли про нові ціни на паливо у травні.