За численними заявами різних джерел травень не повинен стати для українців аномальним місяцем, але певні ризики для здоров'я кожного все-таки є. Адже саме в цей період починається активна підготовка до пляжного сезону з різними дієтами і заняттями спортом "до переможного", а також підготовка до закінчення навчання або великим обсягом роботи перед відпусткою. Всі ці фактори можуть сильно вдарити по здоров'ю, а прогнозовані магнітні бурі, які з новою силою накриють Україну, і зовсім відберуть останні сили.

Несприятливий період варто очікувати 5 травня, а також у період з 20 по 25 число цього місяця. Саме в заявленнні часові рамки доведеться пережити кілька магнітних бур.

У період з 11 по 17 травня, а також 28 травня відбудеться кілька коливань геомагнітного поля Землі.

Хочемо зазначити, що метеозалежним людям доведеться не солодко. В цей період буде відчуватися помітне погіршення самопочуття.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як вберегти себе?

Щоб зправитися з негативним впливом магнітних бурь насамперед необхідно почати збалансовано харчуватися. У раціоні повинні бути присутніми всі необхідні вітаміни. Також важливим чинником для поліпшення загального стану є рясне пиття для підтримання водного балансу в організмі.

Ще в цей період є великий ризик загострення хронічних хвороб, тому необхідно носити з собою всі необхідні препарати.
Для того, щоб пережити всі удари з космосу рекомендується частіше гуляти на свіжому повітрі, відновити правильний режим сну і захистити себе від стресу, жорстких дієт і важких навантажень.

Нагадаємо, раніше українці приєдналися до всесвітньої акції проти відомої мережі курортів і готелів Hilton через їх нелюдську та жорстокого поводження.
Як повідомляв портал "Знай.иа", в Україні можуть різко подорожчати сигарети. Чого очікувати від такого підняття цін і які причини спровокували цю ситуацію.
"Знай.ua" писав, що в Україні вперше на офіційному рівні відзначатимуть День батька, який святкують практично у всьому світі. Названо дату.