Укрзалізниця ніколи особливо не відрізнялася відмінним сервісом, а іноді навіть те, до чого ми так звикли, здатне шокувати.

Напередодні компанія представила українцям черговий сюрприз.

В одному з поїздів пасажири зуміли сфотографувати жахливі умови, в яких їздили люди.

В поїзді під номером 667 сполученням Луцьк-Чернівці очевидці зробили фотографії протікання даху.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Пост з демонстрацією жахливих умов опублікувала у себе на сторінці Facebook волонтер Иванелла Малчевская.

Так, під час негоди у вагоні було дуже холодно і брудно. Крім того, зі стелі капала вода, тому спати в таких умовах стало неможливим.

"Моє 49 місце і верхнє над ним - 50 - були мокрющі, а до вечора - на них вже сформувалися калюжі (на підлозі, до речі, теж були калюжі)", - каже волонтер.

Після того, як дівчина поскаржилася провіднику, їй запропонували переселитися в "ВІП" місце.

"Я виспалася, замерзла, але хоч на голову не капало", - пише волонтер.

Варто нагадати, що Починаючи з понеділка, 6 травня, "Укрзалізниця" скасувала кілька рейсів поїзда №751/752 сполученням Здолбунів-Хелм (Польща) через проведення ремонтних робіт на шляхах. Про це стало відомо з повідомлення на офіційному сайті перевізника.

Як стало відомо, у травні поїзд не курсуватиме 6, 13, 20 і 27 числа. У червні скасовані рейси, які планувалися на 3, 10, 16 і 24 числа, а в липні – на 1, 8, 15, 22 і 29 числа. Крім цього, поїзд також не буде курсувати 5, 12, 19 і 25 серпня, а у вересні - 2, 9, 16, 23 і 30 числа. У жовтні рейси скасування рейсів очікується 7, 13, 21 і 28 числа, а в листопаді - 4, 11, 18, 25. В останньому місяці року рейси скасовані на 2 і 9 числа.

Нагадаємо, Укрзалізниця вляпалась нечуваний скандал

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Укрзалізниця неабияк попсувала нерви пасажирам

Також "Знай.ua" писав про те, що Укрзалізниця закупила російські деталі за космічними цінами