У Зеленського анонсували гучні "посадки"

Новообраний президент України Володимир Зеленський зробить все для того, щоб правоохоронні органи в Україні стали самостійними і незалежними.

зокрема, радник Володимира Зеленського з політичних питань Дмитро Разумков розповів, що відповідні органи будуть переслідувати кожного, хто буде порушувати чинне законодавство.

Матері загиблих воїнів зворушили українців до сліз

8 травня в День пам'яті і примирення в Києві відбувся марш матерів, дружин і учасників військового конфлікту України з Росією на Донбасі. Учасники пройшли з портретами по Хрещатику, майдані Незалежності, по вулиці Трьохсвятительській до Михайлівської площі та поклали квіти до Стіни пам'яті. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Я не хочу, щоб мою землю хтось топтав. Це моя рідна земля. Мої діти повинні зростати у вільній Україні», – зі сльозами на очах згадала одна з матерів слова сина.

Угорський "Йоббік" закликав дати автономію Закарпаттю

Глава угорської праворадикальної партії «Йоббік» Томаш Шнайдер нещодавно приїхав на Закарпаття з приватним візитом.

Угорський політик відвідав Берегівщину. За словами голови партії, його запросили мешканці села Вари.

Під час свого візиту, Шнайдер сказав, що "хорошим рішенням було б, якби Закарпаття отримало автономію". Він стверджує, що автономія потрібна Закарпаттю для того, щоб вирішувати питання на місці, не чекаючи рішень з Києва.

Епіфаній звернувся до українців з важливими словами про війну

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній звернувся до українців з нагоди Дня Перемоги. Митрополит нагадав про ціну світу і звернувся до українців з важливими словами.

Епіфаній зазначив, що люди повинні пам'ятати про ціну світу, щоб "ніколи знову не повторилася світова катастрофа такого масштабу". Про це він написав у Twitter.

lifecell через суд зажадав від "Київстар" і Vodafone знизити тарифи

Український мобільний оператор lifecell в черговий раз зажадав через суд визнати "Київстар" і Vodafone монополістами.

Компанія викликала в Господарський суд Києва Антимонопольний комітет (АМКУ) з вимогою скасувати рішення від 3 жовтня 2018 року. У ньому "антимонопольники" відмовилися визнати найбільших гравців на ринку мобільного зв'язку, "Київстар" і Vodafone, монополістами.